2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 189 پست
چرا یه نفر کاربر عادی نمیاد ازتون دفاع کنه فقط خودتون از خودتون دفاع میکنید بس که پرونده تون سفیده

بقیم لنگه تو هیچی حالیشون نیس ک تو نوار قلب مشخص شده همون دو روز پیش سکته کرده و تو با رضایت شخصی ترخیصش کردی و قصد جونشو کردی

من درسشو نخوندم ادعایی هم ندارم ولی چطور یه یه بیمار سکته مغزی ۱۵ساعت باید تو اورژانس بمونه تا کاملا بره تو کما بعد ببرن مراقبت ویژه.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درسشو نخوندم ادعایی هم ندارم ولی چطور یه یه بیمار سکته مغزی ۱۵ساعت باید تو اورژانس بمونه تا کاملا ...

همونطوری که بیماری که هزار تا مریضی داشته و دکتر گفته بسته شه رو ۴۸ساعت تو خونه نگه داشتی 

باشه تو خوبی قاتل بی سواد ک حتی نفهمیدی مامانت سکته کرده

من نفهمیدم چرا پرستارایی که ادعاشون... فلک رو سوراخ کرده نفهمیدن .۱۵ساعت زمان کمی بود

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
بقیم لنگه تو هیچی حالیشون نیس ک تو نوار قلب مشخص شده همون دو روز پیش سکته کرده و تو با رضایت شخصی تر ...

وای خدا ما چه گناهی کردیم خودشون مریضو نگه میدارن تا نابود شه لحظه اخر میارنش توقع دارن عین ۲۰ساله تحویلش بگیرن و خودزنی کنیم براشون 

من نفهمیدم چرا پرستارایی که ادعاشون... فلک رو سوراخ کرده نفهمیدن .۱۵ساعت زمان کمی بود

من پیگیری کردم دکتر بردم چرا همکاری شما نفهمیدن یه سی تی بزنن.دقیقا حرف منم همینه 

وای خدا ما چه گناهی کردیم خودشون مریضو نگه میدارن تا نابود شه لحظه اخر میارنش توقع دارن عین ۲۰ساله ت ...

مریضی ک ۸ ساعت پیش مرده رو میارن میگن زنده کن اون ۸ ساعته مرده نفهمیدن

اون ۱۵ساعت دیگه سکته شو کرده بیخشید الان یه جسد ببر بده به پرفسور ۱۵روز پیشش بمونه بیینم چه کار میکنه شما زمانی که می تونست درمان شه رو از دست دادی اون ۱۵ ساعت 

همونطوری که بیماری که هزار تا مریضی داشته و دکتر گفته بسته شه رو ۴۸ساعت تو خونه نگه داشتی

خیر پرو اون تاپیک ناقص باید خدمتت عرض کنم شب قبلش بردیم اورژانس بستری نکردن گفتن چک شده نرماله

من پیگیری کردم دکتر بردم چرا همکاری شما نفهمیدن یه سی تی بزنن.دقیقا حرف منم همینه

وقتی بردیش خونه بیوفتن به دست و پات که سی تی بزنن مگه نگفتین اینا سواد ندارن بردیش خونه خب چکارت کنن سی تی بیارن تو خونه با التماس برات انجام بدن؟

2810