2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 189 پست
چقد کم عقلی میگی اسکرین رضایت بیار مگ اسکرین رضایت داریم تو پرونده ها بخش اثر انگشت و امضا هست فک کر ...

نخیر منظورم تو تاپیکم بود باسوادای ایران.قشر زحمت کش

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونو که شما داری میگی و توجیه نمیشی

من کاملا توجیحم تو داری از رو یه تاپیک نصفه قضاوت میکنید لابد رسیدگیت به بیماراتم مثل الانته پ ر س ت ا ر

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
خوب رویی داری والا البته امثالت کم نیستن ولی خداروشکرر دست تو یکی رو شد

چه جوری رو شد بازی با کلمات رو خوب بلدید اینقدر ماست مالی کردید یاد گرفتید

من کاملا توجیحم تو داری از رو یه تاپیک نصفه قضاوت میکنید لابد رسیدگیت به بیماراتم مثل الانته پ ر س ت ...

مشخصه دلیل حال بدت چیه ولی درمان حال بدت پریدن به بقیه و گردن بقیه انداختن نیست برو از روانشناس کمک بگیر به جای این کارای چیپت 

وقتی مادرتو خودت بهش آسیب بزنی بایدم بندازی گردن دیگران از عذاب وجدان داری خفه میشی مشخصع

اره دارم خفه میشم چرا نبردم خصوصی گذاشتم زیر دست یه عده بی سواد عشوه گر

چرا یه نفر کاربر عادی نمیاد ازتون دفاع کنه فقط خودتون از خودتون دفاع میکنید بس که پرونده تون سفیده

من کجا گفتم امضا دادم اینقدر ماست مالی کردید یاد گرفتید همین الان اسکرین رضایت منو بیار اگه راست میگ ...

این متن تاپیک خودته 

من اون روز مادرمو بردم اورژانس شهرمون از بینی شون عکس گرفتن گفتن ترک برداشته دکتر عمومی نوشت که برای بررسی بیشتر بستری بشه.اما مادرم قبول نکرد بستری بشه(مادرم عمل قلب باز داشتن و کیفیت بیمارستان شهرمون داغونه)گفت اینا سرشون نمیشه سر هیچی برا قلبمم مشکلی پیش میارن منم دیگه اصرار نکردم گفتم هر طور خودت صلاح میدونی

گفتی قبول نکرده بستری شه شما مگه شواد داری که دلیل دستور بستریشو میدونی؟رفتی خونه هزار تا مریضی داشته سکته هم کرده بعد خیال دارین عیسی نازل شه براش 

2810