2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 189 پست
چون خواهرم داروساز بیمارستانه برام تعریف میکرد چطور قضایا رو ماست مالی میکننکادر درمان هیچ وقت قیول ...

سالانه هزارتا دکتر جوازشون باطل میشع و دادگاه برگزار میشه تمامی کادر درمان بیمه مسئولیتن خواهرتون از داروخونه بیمارستان چ‌ اطلاعی از داخل بخشا دارع آخه.فقط شایعه

خودت رو گول بزن آخرش نوشتی اورژانس اومده اینجام نوشتی اورژانس بردتش همون روز ک گفتن بستری شع احتمالا ...

خیر الان ادامه میدادم تاپیک رو میخواستم به اینجا برسم که چرا به حرف بیسوادی اورژانس گوش کردم و گذاشتم اونجا بمونه اگه برده بودم خصوصی شاید به خاطر پول هم که شده بود بهش میرسیدن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بیمارستان مال پدر بزرگوارتون هست برم یا نرم تو سوادشو نداری بشین خونه بند بنداز نرو با جون مردم ...

برو بابا من اصلا کادردرمان نیستم ولی اگه اونا نبودن عزیزترین کسم میمرد ولی اونا نجاتش دادن سوادشو نداشته باشن استخدام نمیشن شما هم برو روانشناس 

مگه بیمارستان مال پدر بزرگوارتون هست برم یا نرم تو سوادشو نداری بشین خونه بند بنداز نرو با جون مردم ...

اتفاقا با این حرفای بی استدلال و چرت و پرتت دقیقا خودت عین بنداندازایی 

خیر الان ادامه میدادم تاپیک رو میخواستم به اینجا برسم که چرا به حرف بیسوادی اورژانس گوش کردم و گذاشت ...

شما بخاطر کم کاریتون و لج بازیتون ب مادرتون آسیب رسوندبن رضایت شخصی یعنی تمامی عواقب بیمار میپذیره و اثر انگشت و امضا میکنه شاید بستری میشد این اتفاق نمیفتاد نمی‌خواستم این حرفارو بزنم ولی با توهینات مشخصه چطور آدمی هستی و واقعیت همینه ک گفتم

چون خواهرم داروساز بیمارستانه برام تعریف میکرد چطور قضایا رو ماست مالی میکننکادر درمان هیچ وقت قیول ...

حتی تو تاپیک هاشونم برای پول منالن کاش واقعا کار میکردن آدم زورش نمیومد می‌خوان برای فیس و افاده کردن سر ملت بیچاره بهشون حقوق نجومی هم بدن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
شما بخاطر کم کاریتون و لج بازیتون ب مادرتون آسیب رسوندبن رضایت شخصی یعنی تمامی عواقب بیمار میپذیره و ...

من کجا گفتم امضا دادم اینقدر ماست مالی کردید یاد گرفتید همین الان اسکرین رضایت منو بیار اگه راست میگی

حتی تو تاپیک هاشونم برای پول منالن کاش واقعا کار میکردن آدم زورش نمیومد می‌خوان برای فیس و افاده کرد ...

قاتل مادرت خودت بودی ک دستور بستری دادن و با رضایت شخصی ترخیصش کردی حالا هرچی میخوای بگی بگو😂

من کجا گفتم امضا دادم اینقدر ماست مالی کردید یاد گرفتید همین الان اسکرین رضایت منو بیار اگه راست میگ ...

چقد کم عقلی میگی اسکرین رضایت بیار مگ اسکرین رضایت داریم تو پرونده ها بخش اثر انگشت و امضا هست فک کردی ما پشت کوهیم تک ب تک برگه های پرونده رو حفظم برو خودتو سیاه کن

خودش برده خونه کشتش از بقیه هم طلبکاره

اگه مدرکی برای حرفت داری رو کن وگرنه ....شعر گفتن که هنر نیست 

من کجا گفتم امضا دادم اینقدر ماست مالی کردید یاد گرفتید همین الان اسکرین رضایت منو بیار اگه راست میگ ...

قبل از اینکه امبولانس برسه مادرت باهات ارتباط برقرار نکرده یعنی مشکلش قبل از درمان حاد شده دیگه خداکه نیستن همه رو زنده کنن همون اورژانس چندصد نفرو هم از مرگ نجات داده شما نگران سواد بقیه نباش نگران عقده ی خودت باش

خودش برده خونه کشتش از بقیه هم طلبکاره

اصن دستور بستری دادن گفته ن بستری نمی‌کنیم دوروز بعد برده معلوم نیس تو اون دو روز و اتفاقی افتاده حتما تو نوار قلبش یچیزی دیدن دستور بستری دادن شاید همون دو روز قبلش سکته کرده

2810