کمبوود پرستار ب شدت داریم همه دارن مهاجرت میکنند منم طرح اجباریمع مجبورم ۲ سال برم مدرکم آزاد شه. یعنی هرکی ب پرستارا تو بیمارستان بپره و بگه پولشو دارین میگیرین واقعا خدا سنگش کنه
اینقدر گنده نکنید این قشر رو اکثرشون ذره ای وجدان کاری ندارن اینقدر دیدن مرگ آدم هارو براشون عادی شده درحالی که نمیگن شاید این مریض تموم دنیای یه نفر باشه
یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا جزوه هاشون همش انگلیسی میگن باید انگلیسی یاد بگیرینخیلی اذیت میشم 😭ترم اولی؟روش درس خوندن گفتن ...
آناتومی مهاجرت کرده دوجلسه اومد رفت جزوه کامل ندارم ازش
بیوشیمی خیلی خوبه و عالی فقط درسش یخورده پیچیده هست
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
پس میشه اونو بفرستی ؟ فارسیه؟شما تایم کلاساتون چطوره ؟ما حتی پنجشنبه هم کلاس گذاشتن ...
واحد زیاد برداشتی به نظرم
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔