2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 188 پست

منی که قراره در آینده پرستار شم 😐😶

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکلاس گوش بده هرجلسع بخون نمیفتی

سر کلاس نمی‌فهمم انقد که پشت سر همن و تند تند میگن و اکثرا میگن چون دیر اومدین بقیه شو خودتون بخونین 😭 

مثلا بیوشیمی رو چیاشو باید بخونم ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

نه که شما پرستارا خیلی به فکر بیمارید.طوری برخورد میکنید انگار دولت عاشق چشم و ابروی شماست بهتون حقوق میده یا به با قسم و قرآن شمارو آورده سر کار.من مادرمو به خاطر یه مشت بی سواد از دست دادم خدا نگذره از هرچی پرستار بیسواد و پر افاده ست

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
سر کلاس نمی‌فهمم انقد که پشت سر همن و تند تند میگن و اکثرا میگن چون دیر اومدین بقیه شو خودتون بخونین ...

یعنی چی ؟ ما جزوه میده استاد هر جلسه کلی نکته میگه تازه چند تا رفرنس هم می‌فرسته یعنی همشون همینطوری هستن البته یکیشون مهاجرت کرد رفت قراره عوض بشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

از ساعت ۱ظهر تا ۴صبح روز بعد تو اورژانس نگهش داشتن بعد تشخیص دادن سکته کرده.تو این مدت هم می‌رفتیم التماس بیاید بیمار هوشیاری نداره عین سگ پاچه میگرفتن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
یعنی چی ؟ ما جزوه میده استاد هر جلسه کلی نکته میگه تازه چند تا رفرنس هم می‌فرسته یعنی همشون همینطوری ...

اینا جزوه هاشون همش انگلیسی میگن باید انگلیسی یاد بگیرین

خیلی اذیت میشم 😭

ترم اولی؟

روش درس خوندن گفتن ؟

مثلا بیوشیمی مثل ی داستان تند تند میگه اصلا نمیگه کجاش مهمه چی مهمه 

یا آناتومی هم همینطور 

میشه درخواست دوستی بدم تو تلگرام جزوه هاتو بفرستی لطفاً ؟😢😢

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
2810