2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 188 پست

کادر درمان در حد عیسی که عرض کنم در حد عصاش که یه چوب خشک بود هم نیستن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اگه بخوان برای مرگ هر کی خودشونو از ناراحت کنن و اذیت بشن سر یکسال دیوونه میشن باید برن تیمارستان که ...

منم اذیت شن من میگم به کاری که متعهد شدن درست عمل کنن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادر درمان در حد عیسی که عرض کنم در حد عصاش که یه چوب خشک بود هم نیستن

خدا مادرتون رحمت کنه

اگر احساس می‌کنید اهمال کاری شده

شکایت کنید

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
اینقدر گنده نکنید این قشر رو اکثرشون ذره ای وجدان کاری ندارن اینقدر دیدن مرگ آدم هارو براشون عادی شد ...

اگه مرگ بقیه براشون مثل شما بود که مثل شما میزدن تو سر خودشون و نمیشد مریضو درمان کنن

باشما ارتباط نگرفته هشیاریش کم بوده

بله صداش می‌زدیم بله و خیر جواب میداد جمله نمی‌تونست بگه

خیر اون شب قبلش بود گفت احساس لرز دارم بردیم گفتن کاملا حالش خوبه زحمت یه شب بستری به خودشون ندادن

شما تو تاپیکت واضحا نوشتی باید بستری می‌شده ولی بستریش نکردین با رضایت شخصی خودتون و امضای خودتون از بیمارستان رفتین و تمامی عواقب رو پذیرفتید و دو روز بعدم مادرتون فوت شده مسئول مرگ مادرتون خودتونین ک بستریش نکردین نه کادر درمان! با رضایت شخصی بیمارستانو ترک کردین.الانم عذاب وجدان دارین می‌خواین با فحش دادن ب کادر درمان و توهین خودتونو خالی کنین.خوبه تاپیکتون هست

شما تو تاپیکت واضحا نوشتی باید بستری می‌شده ولی بستریش نکردین با رضایت شخصی خودتون و امضای خودتون از ...

نه خیر اون چند روز قبل بود اون تاپیک نصفه مونده

تو خودت كي هستي پس هموناي بودي ك از اول فكر رفتن بودي حق بقيه رو ضايع كردي

من کسیم ک دارم ماهی 35 تا شیفت میدم و جون ادمارو نجات میدم ولی تو کسی هستی ک با بی ادبی و توهین به کادر درمان تعدادشونو کمتر میکنی چند سال دیگ باید در به در دنبال پرستار و دکتر باشی

کادر درمان خوب داریم بدم داریم،،،،من سه شب بیمارستان بودم شب اول پرستار کلی بارم کرد می‌گفت حالت خوبه بیخود اومدی بستری شدی حالیش نبود دکتربستری کرده تا صبح بهم سر نزد از لج به مریض بغلی می‌رسید صبح دکتر اومد وضعیت من و دید کلی شوکه شد منم لال بودم هیچی نگفتم شرمندگی پرستار و دیدم ولی تا عمر دارم حلالش نمیکنم در عوض شیفت بعد پرستارا عالی فقط خدا خیرشون بده با وجدان و مسؤلیت پذیر بودن

پس تشریف نبر بیمارستان خودت برو حالشو خوب کن اگه بلدی

مگه بیمارستان مال پدر بزرگوارتون هست برم یا نرم تو سوادشو نداری بشین خونه بند بنداز نرو با جون مردم بازی کن داری پولشو میگیری وظیفته رسیدگی کنی

خودت رو گول بزن آخرش نوشتی اورژانس اومده اینجام نوشتی اورژانس بردتش همون روز ک گفتن بستری شع احتمالا ی اتفاقی افتاده بوده ک جدی نگرفتین و اینم نتیجش حالا هی بنداز گردن این و اون

این زاده ذهنتونه اگه این طور بود کساییکه به نتیجه رسیدن کین

چون خواهرم داروساز بیمارستانه برام تعریف میکرد چطور قضایا رو ماست مالی میکنن

کادر درمان هیچ وقت قیول نمیکنن اشتباه کردن 

هیچ وقت شکایتو قبول نمیکنن چون خودشون میگن اینجوری اعتماد مردم ب ما کم میشه

همیشه اشتباهات منجر ب فوت یا جرح رو میندازن گردن عوامل دیگه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

دلیلی نداره مادرتونو بکشن همه که زنده نمیمونن یا دیر بردین یا خیلی اوضاع بد بوده اگه این طور بود که هیچ کس نمی مرد همون پرستار جون هزار نفر نجات داده بین مریض ا که فرق نمیزارن چه جوری بعضی هد زنده می مونن و نجات شون میدن

چون مادرشما شرایطش بد بوده تقصیر بقیه ننداز 

2810