2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 189 پست
اگه زورت میرسید که وضع خودت این نبود نفرینای نا حقتم قطعا برمیگرده به خودت به پا یکی دیگتون نمیره

من اینقدر وضع مالیم خوبه که شوهرم منو نفرستاده بیمارستان لگن بگیرم زیر مردم و روم بالا بیارن شمایی که برای یه قرون دو هزار میری شب تا صبح تو بیمارستان خدمت می‌کنی به مردم عادی و شریف ایران.بدبخت تازه برای حقوقم گریه میکنی

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با نیت از خدا میخوام تو هم ببره پیش مادرت که جهان با نبودت تمیز شه

ممنون از دعای خیرت امیدوارم با مادرت باهم بریم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اره من نمیدونم تو میدونی برو خودتو خوب کن دانای کل😂

خیلی الکی گنده تون کردن دلیلم برای شرکت تو این تاپیک فقط این بود یه کم یادتون رو بخوابونم🤣

من اینقدر وضع مالیم خوبه که شوهرم منو نفرستاده بیمارستان لگن بگیرم زیر مردم و روم بالا بیارن شمایی ک ...

بدبخت خدا زده من دکترامو گرفتم مدیربیمارستانم شماره تو بزار تا مدارکو بفرستم ثابت شه بهت دفعه دیگه از دور غذای همیشگیتو نوش جان نکن وضع مالی ما ازشما بهتره ولی انگل بیسواد نشدیم درش خوندیم جون مردمو نجات دادیم لگن زیر بیمار کار بهیاره هرچند بهیارم از توی بی مصرف خیلی باارزش تره

کادر درمان؟خیلی خودتون رو تحویل گرفتید البته بد نیست فقط کاش سوادشم داشتید.

البته عقده ی مرگ مادرتو بخوابونی که بد تر هم شدی چون حالیت شد قاتلشی

اگه

اگه دادن مادرم ست تو و امثال تو قتل !اره من قاتلم و خودتم اینو با این پست به هرکی که بخونه ثابت کردی دادن مریض دست شما اشتباه محضه

بدبخت خدا زده من دکترامو گرفتم مدیربیمارستانم شماره تو بزار تا مدارکو بفرستم ثابت شه بهت دفعه دیگه ا ...

من بیسوادم مشغله ندارم تو با سواد با این همه کمالات باید سرت خیلی شلوغ باشه این چه غلطی میکنی؟لابد همه رو دادی به فنا اومدی🤣

ممنون از دعای خیرت امیدوارم با مادرت باهم بریم

شما آرزوت مرگه واقعا تو شرایطی نیستی که حالیت شه منم روانشناس نیستم پس باهات بحث ادامه نمی دم هر چی تو می گی درسته آدمو یاد یه قشری می ندازی که تو بیمارستان روان ادعای زبونم لال پیغمبری دارن و ماه هاست بستری هستن دیگه ریپ نمی زنم روت برو جای دیگه تخلیه شی 

من بیسوادم مشغله ندارم تو با سواد با این همه کمالات باید سرت خیلی شلوغ باشه این چه غلطی میکنی؟لابد ه ...

حرف دهنتو بفهمه غلط رو جد ابادت کرد نباید واسه تایمای آفم از توی خدازده اجازه بگیرم

بردی خونه حبسش کردی قتله

تو بگو من قاتل من میگم تو ه  ر ز ه

حرف دهنتو بفهمه غلط رو جد ابادت کرد نباید واسه تایمای آفم از توی خدازده اجازه بگیرم

اوه تایم اف؟تایم آف تموم شد برو به خدمتت برس 

میگم شما الکی گنده تون کردن میگی نه.خواستار هالیوودی برات اومد تاپیک بزن بیایم برای عرض تبریک.البته اگه پسندیدیش پیرو تاپیک قبلت

2810