2777
2789
عنوان

دخترم پیش دبستانیه دل نمیده ب مشقاش

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 63 پست
وای حال ندارم یه ساعت توزیح باز بدم ولی دختر شما انگیزه نداره برا مشق نوشتن من خودم پیش دبستانی اینق ...

از همین ترفند استفاده میکنم فعلا ک مینویسه یا مثلا میگم چشامو میبندم تا بنویسی بعد باز ک میکنم سوپرایزم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه شعرا سوره ها رو کامل حفظ کرده سه تا سوره و ده تا شعر دو دور میخونم براش حفظ میشه ..

ماشاالله 

دیگه چیکار باید بکنه 

مشق هم بهش سخت نگیر 

یه صفحه تکلیفشون باید تو چند ساعت بنویسه 

چون دستشون خسته میشه 

و بازیگوش هستن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سخت نگیر توی پیش دبستانی بچه زده میشه.چرا حروفو به ترتیب یاد ندادن؟

حروف دیگه مث قدیم به ترتیب نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عضلات دستش ضعیفه ، باید دست ورزی کنی باهاش مثلا خمیر بازی ، برش با قیچی ، سردی بدنشخ زیاده که حوصله ش نمیکشه من ی دانش آموز اینجور دارم پارسال مامانش برده طب اسلامی الان کامل مینوسه فقط یکم خطش بده

خب طبیعیه

هنوز عادت نداره و تو دنیای بچه گونه خودشه

باید صبوری کنین. تا کلاس دوم سوم همینن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همه شعرا سوره ها رو کامل حفظ کرده سه تا سوره و ده تا شعر دو دور میخونم براش حفظ میشه ..

پسر منم همین بود الان کلاس چهارم شاگرد ممتاز کلاس زبانم می‌ره همون جام ممتاز کلاس هنوزم تکالیف رو سخت مینویسه

چه پیش دبستانی خوبی ! که حروف یاد می ده مال دخترم فعلا ب اون هم فقط گفتند مثلا کلماتی که اولش ب هست ...

اتفاقا پیش دبستانی ای که حروف یاد میده افتضاحه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زوده فعلا پیش دبستانیه چه انتظاری داری از بچه، منم تا کلاس پنجم خطم افتضاح بود.

تو باز خوبی من هنوزم خطم افتضاحه😂

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن.. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

2810