2777
2789
عنوان

به زنداداشم پیام دادم حالشو گرفتم خسته شدیم از دسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اون ملاحظه کنه مادرمو

اره بایذ ملاجظه کنه منم کفتم ک 

اما خب وقتی نمیکنه شما اس میدی پرده های احترام از بین میره

میره به برادرتون دوتا میزاره روش میگه

به بچهاش تعریف میکنه ک عمتون بده 

خلاصه اینجور مساعل هست

این که حقش بود

والا جاریم میاد خونمون یک شب میمونه روز بعد میخواد بره به زور قسم آیه خونه رو جارو میزنه گردگیری میکنه میره

بعد فامیل من میگن چرا دوسش داری ؟بس که این زن ماهه 😂😂

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

کاش یسریا درک کنن ادم‌وقتی حوصله نداره نیان خونه ادم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چیش عیب بوده عزیزم؟؟الان اگه یکی برعکس اینکارو میکرد عروس شاکی بود میومد تاپیک میزد همه حقو بهش میدا ...

منظورم این بود که بدون تشر و مهربون تر بهش میگفت 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
زشته چرا اینطوری گفتی خودتو بزار جای اونبری خونه مادزشوهزت اینطپری بهت اس بدن خوشت میاددرسته اونم با ...

والا من میرم خونه ی مادرشوهرم بچه هام اب میخورن لیوانشو نمیزارم تو ظرفشویی بمونه چه برسه تر بزنم تو خونه ی مردم برگردم شعورم چیز خوبیه

دیشب دختر خالمه و بچش اومدن خونمون شب که رفتن رفتم تو اتاقم دیدم کل ریشه های فرشمو با رژ رنگی کرده دختر خالمه م هیچی بهم نگفت تمیزشم نکرده بود خدا شاهده دلم میخواست زنگ بزنم گند بزنم ب هیکلش انقدم ادعا داره توی تربیت بچه ش و شعور خودش

فوقش میخاد ب داداشم بگه ببین منو نمیزارن خونه . ببین واقعا درکش پایینه . میاد پفیلا میپزه کل فرش سوز ...

خوب باید وقتی ریخت و پاش می‌کنه بعد هم تمیز کنه ..اما الان می‌ره چهارتا می‌زاره رو حرفات به برادرت میگه 

کاش یسریا درک کنن ادم‌وقتی حوصله نداره نیان خونه ادم

کلا عادتشه . خواهرام میان باید سریع بیاد چون تو ی ساختمونیم . نمیزاره بیچاره ها ی ذره با مامانم تنها باشن فقط فضولی میکنه بتمکه تو خونش خب

خوب باید وقتی ریخت و پاش می‌کنه بعد هم تمیز کنه ..اما الان می‌ره چهارتا می‌زاره رو حرفات به برادرت م ...

خب بگه بهتر مگع نونو ابشونو میده که ازش بترسن این جور آدما نباشن کلا خوبه

2810