دایی من چهل روزه فوت شده . مادرم خیلی بیقراره اصلا حوصله ندارم حتی مهمون بیاد . من تازه کل خونه تمیز کرده بودم . رفتم کنار مامانم دراز کشیدم بغلش کردم اروم شه بعد خوابمون برد خانم با دوتا بچه اومده خونمون بابام در باز کرده براش . یعنی گند زدن ب لشپزخونه اسفند ریختن زمین فرش سوزوندن کل اشپزخونع کن فیکون کرده رفته . بیدار شدم رفتم دیدم اصلا از شدت ناراحتی گریم گرفته بود خیلیییییی نفهم . بهش پیام دادم هیچوقت خیرت بهمون نرسید گند زدی ب خونمون . رفتی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا ...
به نظرم نه کار ایشون درست بوده نه اسی،عروس اومده خونرو بهم ریخته بهتر بود مرتب کنه بعد بره،اسی هم نباید پیام میداد میتونست بعداً بگه بچه ها اونجا رو بهم ریختن همشو تمیز کردم باز مامان تو شرایط بدی هست باید بیشتر حواسمون بهش باشه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻