2777
2789
عنوان

من زنی هستم که اگر همسرم دیوانه وار دوسم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 37 پست
نمیدونم والا امروز با اون یکی برادر شوهرم دعوا کردن اساسی ،شوهرم میگه دیگه عاصی شدیم ،الان دوساله هی ...

برادرا شریکی کار میکنن؟ 

این که کادی نداره 

بهش گوشزد کنید اگه بخوای بپیچونی بری پس موقع تقسیم کار[ سودی که بینشون هست]  سهم تورو کمتر میدیم چون تو کمار کار کردی

اینجور مواقع باید قاطع برخورد کرد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اول دوم سوم؟؟ عزیزم فکر نمیکنی خواسته زیادیهپس خانوادش چی؟کسایی که یه عمر بزرگش کردن خود شما اگه فرز ...

این رسم دنیاست عزیزم. 

چرخه‌ی طبیعی طبیعت

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مسئله این نیست وقتی مرد و زن عاشق هم باشن واقعا عاشق که نتونن ناراحتی همو ببینن به خاطر هم خانو ...

با این حرفتون موافقم 

مرد عاشق و عاقل و منطقی همین ویژگی رو داره 

ولی اساسا اینکه خانومی توقع داشته باشه در هر صورتی الویت اول زندگی همسرش باشه. کمی بدور از انصافیته

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اولویت اول هر فرد باید خودش باشهشما باید سرگرمی داشته باشی کار کلاس دغدغه فکری جز این قبلا منم مثل ش ...

منم شاغلم دو تا بچه دارم وقتم خیلی پره اما هنوزم با ۴۰ سال سن جای یه کسی که همدردم باشه تو زندگیم خالیه من با مامانم خوبیم اما اینطور صمیمی نیستیم از خواهرم دورم شاید بعضیا این حسشون با مثلا خواهرشون یا مادرشون هم ارضا بشه 

برادرا شریکی کار میکنن؟ این که کادی نداره بهش گوشزد کنید اگه بخوای بپیچونی بری پس موقع تقسیم کار[ سو ...

با پدرشون هم شریک ان یعنی پول از پدر شوهرم کار از اینا ،متاسفانه پدر شوهرم به شدت پشت این برادر شوهرم درمیاد و میگه نه اتفاقا خیلی زیادم کار میکنه ،خدا فقط باید به دادمان برسه همین 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
با این حرفتون موافقم مرد عاشق و عاقل و منطقی همین ویژگی رو داره ولی اساسا اینکه خانومی توقع داشته با ...

چرا آخه اگر زنی عشق و درک مرد و با تموم وجودش حس کنه و انصاف هم داشته باشه اتفاقا خیلی بیشتر میتونه به خواسته هاو دلبستگی های مرد مثل خانواده اش کنار بیاد

دقیقا مشکل اینجاست زنی که حاضر بشه از همه چیزش بگذره و همه کسش شوهرش بشه هیچوقت چنین مردیو جذب نمیکن ...

حرف شما میتونه درست باشه اما درمورد آدمای معمولی تر نه شخصی مثل همسر من ..اتفاقا ایشون هم برای من کاری از دستش بیاد کرده و مهربون و زحمتکش و با وفاس دوستمم داره خیلی اما این وسط یه چیزی کمه همدل نیست همدم تنهایی هام و ناراحتیام نیست رضایت دیگران براش خیلی مهمه چون شدیدا با خانواده ش رودربایسی داره و حتی ازشون میترسه یا اون حس وابستگیش بهشون انقدر زیاده که خیلی وقتا ترجیح داده شده به من

حرف شما میتونه درست باشه اما درمورد آدمای معمولی تر نه شخصی مثل همسر من ..اتفاقا ایشون هم برای من کا ...

این حرفِ من نیست و مشخصِ که شما در جریانِ اون چیزاییکه باید نیستید تا منظور منو بهتر درک کنید

اینا همه یا شدوهامونن یا سلف کانسپت کلا با کار کردن روشون میشه خیلی چیزا رو عوض کرد.

مردام کلا به خودشون و ایگوشون اهمیت میدن…..