2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست
سنتون کمهدختره بجز چت،حضوری ابراز علاقه کرده تا حالا؟تو چشماش عشقی میبینی؟

چه ربطی به سن داره؟ مهم عشق پاک و خالصه. عشقی که از صمیم قلب باشه. بعدشم من تو ۲۵ سالگی میخواستم جدی تر کنم. از الان تا ۲۵ سالگی فرصت خوبی بود تا همو بشناسیم. 

چرا فکر میکنین که چون ۲۳ ساله هستم عشق من ارزشی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم یکم‌تا حالا حضوری دیدیش ؟

چرا ندیدمش؟ بله دیدمش و هربار که میبینمش اون لحظه دیدن حالت برق گرفتگی بهم دست میده. 

و البته بعد این اتفاق با دیدنش دلتنگش میشم و بعد گریه میکنم

والا فکر کردم شاید ۱۷ سالته اینجور عاشق شدی

نه ۱۷ ساله نیستم. سنم ۲۳ هست. اما سن روحیم از سن فیزیکیم بیشتره. انگار از این نسل نیستم. 

کسی که خالصانه و بدون چشمداشتی عاشق بشه و به خاطرش حاضر باشه هرکاری بکنه. حتی فداکاری، اون از سر بی تجربگی و سن کمش نیست. به خاطر اینه که عشق و روح اون فرد پاک هست. 🙂

چه ربطی به سن داره؟ مهم عشق پاک و خالصه. عشقی که از صمیم قلب باشه. بعدشم من تو ۲۵ سالگی میخواستم جدی ...

من نگفتم عشقتون پاک و خالص نیس!!!

آدم میتونه ۱۸ سالگی از اعماق قلب عاشق بشه ولی فک میکنی چن نفر از کسایی ک تو این سن ادعای عشق دارن،تو ۲۵ سالگی ام اعتراف میکنن ک عاشقن؟شاید ۸۰ درصدشون کلن اون آدمو یادشون بره

حالا تو ۱۸ سالت نیس و ۲۳ سالته،فک میکنی چن نفر از هم سن و سالات تو سن ۳۰ و خورده ای سالگی ام همچنان ب عشقشون وفادارن؟

من تورو نمیشناسم،هیچوقت نمیگم عشقت ارزشی نداره ولی براساس دیده ها و شنیده ها تعدادی زیادی از پسرای این سنی عشقشونو یادشون میره

اصلننن فک نکن قضاوتت میکنم یا اینجور چیزا.فق میگم مطمئنی ک ۳۰ سالت ام شد همچنان عاشقشی؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نه ۱۷ ساله نیستم. سنم ۲۳ هست. اما سن روحیم از سن فیزیکیم بیشتره. انگار از این نسل نیستم. کسی که خالص ...

آره خو به سادگی مربوط 

ولی سن میره بالاتر معمولا تجربه بیشتره و از این عشق و عاشقی های عجیب نداریم

من نگفتم عشقتون پاک و خالص نیس!!!آدم میتونه ۱۸ سالگی از اعماق قلب عاشق بشه ولی فک میکنی چن نفر از کس ...

آره. من بدون اون نمیتونم زندگی کنم. نه میتونم مثل قبل با نظم ورزش کنم، نه میتونم درس و هدف هام رو دنبال کنم. نه میتونم کار کنم. من خلاصه وار میگم. من نسبت به اون دختر حسم اینطوریه که انگار یه بچه مادرش رو گم کرده یا میخوان ازش جدا کنن. حس ترس و بغض و بی پناهی اون کودک بهم دست میده. فقط چند ثانیه فکر کردن کافیه تا چشمام پر بشن و دلم بگیره🥲

الان صادقانه فکر کن عاشق چی طرفی آخه ؟

عاشق روح پاکش 

عاشق متانت و ادبش

عاشق وجودش که برام مثل فرشته هاست

عاشق آرام بودنش

عاشق علاقه مندی هاش

عاشق اینکه مثل خودم با احساسه

عاشق اینکه با نگاه کردن به عکسش یا اینکه تو ذهنم با مرور کردنش لبخند به لبام میاد و با یادش آروم میگیرم. 

عاشق اینکه برام قوت قلبی خیلی خوبی هست

عاشق اینکه میتونم پدر و مادرش رو عین پدر و مادر خودم دوست داشته باشم. 

و....خیلی حس ها و دلیل های زیبای دیگه

2810