2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

144 بازدید | 30 پست

سلام 

شب بخیر 

من کسی رو ندارم که باهاش صحبت کنم. نه خواهری، مادری، دوستی، فامیلی و....هیشکی رو ندارم. یه آدم تنها هستم. 

من اولین تاپیکم رو از خیلی وقت پیش ایجاد کردم. 

تاپیک الانم هم مربوط به تاپیکهای قبلیم هست. 

فقط اومدم اینجا ببینم میتونم جواب قانع کننده ای از کسی بشنوم یا نه. 

دختری که برات خیلی نامحسوس چراغ سبز بده. تو ایسنتا استوری بذاره که توصیفم کن و نمیدونم منو چجوری میبینی و نصفه شبی یهویی برات آهنگ عاشقانه بفرسته و تو چت برات قلب های قرمز بفرسته. عاشقت کنه؛ وابسته ات کنه و بعد دو سال تو بهش بگی که دوست دارم؛ عاشقت هستم؛ عشقت تو قلبم ریشه زده و همزمان براش یه نامه چند صفحه ای از احساس قلبت رو بهش بدی و اون بگه نه. فاز چیه؟! 

بگه من حال خوشی ندارم و تراپیست میرم. ظاهرم فقط خوشحاله. من بهش گفتم من پیشت میمونم. عشق معجزه میکنه. من درمانی میکنم. من همه جوره دوستت دارم. تا اینجا بهش گفتم که وقتی فکر میکنم که قراره نبینمت حس بغض و ترس کودکی رو دارم که انگار از مادرش میخوان جداش کنن. 

شماره پدر و مادرش رو هم نداد بهم. تو دانشگاه هم روزایی که میبینمش کلا میرم گریه میکنم. نمیتونم کار کنم؛ درس بخونم

کاری کرد که حس بی ارزشی بکنم. اون عشق و علاقه ها رو صرف سنگ میکردم الان آب شده بود. 

من چیکار کنم؟ دیگه نمیتونم مثل قبل کسی رو دوست داشته باشم و بهش عشق بورزم. میترسم. انگار دستام رو قطع کردن. 

دیگه طراوت و شادی گذشته ام رو ندارم. فقط یپبه یه چیزم افتخار میکنم که واقعا وقلبا عاشق بودم. همین.

داییش خودسوزی کرده و قبلا حدود ۵ سال قبل با یه پسری بوده اونم تصادف کرده و مرده. و خاله اش هم چهار ماهه که فوت شده. من نمیتونم فراموشش کنم. قدرتش رو ندارم. خیلی بهش وابسته هستم. و البته یک دنیا عاشقشم و حاضرم قلبم رو بدم دستش تا تیکه تیکه کنه. 

ادما ببینن که یکی اینقد دوسش داره ، فرار می کنن ، فررررررار ها، سعی کن به خودت بیای اینقد ابراز عشق ...

خب تنها حرف من نیست که. همه روانشناس ها هم حتی میگن کسی رو که دوسش دارین؛ از این عشق باخبر کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم ک اینقد عاشقی!

ادمایی مثل تو دیگ کم پیدا میشن

بنظر علاقه دو طرفس ولی افسردگی داره چون خیلی از نزدیکاشو از دس داده

شاید از این تفکرات اینجوری داره ک اگ کسی نزدیکش بشه میمیره براساس پاراگراف آخرت

میتونم بپرسم هردو چن سالتونه؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
خب تنها حرف من نیست که. همه روانشناس ها هم حتی میگن کسی رو که دوسش دارین؛ از این عشق باخبر کنید.

با خبر کنید نه گریه زاری، طرف خواست اونم عشق بده نخواست تو هم برو ، می گن زنا مثل سایه ان، بری دنبالشون می رن و برعکس

با خبر کنید نه گریه زاری، طرف خواست اونم عشق بده نخواست تو هم برو ، می گن زنا مثل سایه ان، بری دنبال ...

چی بگم...من که خودم آدمی هستم که با منطق و فرمول و احساس میره جلو. من میگم اگه کسی رو دوست داری صبر کن؛ اگه حست بعد یه مدت همون بود؛ برو با عشق به چشماش نگاه کن و با علاقه و صادقانه بهش بگو عاشقشی

شاید دو طرفه نباشه، شاید پای یکی دیگه در میونه

نه میدونم کسی رو نمیخواد. هیشکی رو نمیخواد. نمیتونه قبول کنه. ولی من که عاشقشم. میگن که عاشق را به صبرش؛ نه به ادعایش

2810