2777
2789
عنوان

پسری ک قول ازدواج داده ولی با دختری دیگه صمیمیه میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست
۸ ساله باهمیم میگه خونه بخرم میام قراره ب زودی بخره حتی ب اون دختره هم گفته با من ازدواجی بنظرت دروغ ...

۸ساله؟؟؟ببین میدونم الان کات کردن خیلی سخته و عذاب اور ولی از این مرد زندگی در نمیاد

کاربر آقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361508435]یعنی  اون دختره رو دوس داره؟[/QUOTEاگر من میبودم برای اهمیتی نداشت که طرف دوست داره یا نه 

وقتی با من رابطه داره به قصد ازدواج حق نداره با کسی دیگه رابطه داشته باشه حالا با دوست داشتن یا بدون دوست داشتن 

اعتبارش پیش من از دست می‌داد 

۸ ساله باهمیم میگه خونه بخرم میام قراره ب زودی بخره حتی ب اون دختره هم گفته با من ازدواجی بنظرت دروغ ...

لطفا خودتو نجات بده اررش خودتو بدون از آدم سمی دوری کک من رلم تقریبا اینجودی بود نکن با خودت اینکارو. آینده ات رو تباه نکن من دارم ب عنوان کسی ک قبلا تجربه تلخی داشتم میگم از رلم جدا شدم 

سومین کاربری🌿

2810