2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم مهمون اومده طبقه بالامونن‌ خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 34 پست
نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی راضیش کن جدا بشین تازه بعد بچه دار شدن مشکلات چند برابر میشه

ما خونمون همکف‌ بعد دشویی داخل پارکنینگ

الان پدرشوهرم از بالا اومده پایین‌ دشویی رفت 

صبحم‌ ۶ بیدار بودم دیدم از بالا اومد پایین‌ رفت دشویی‌

غروبم‌ اومد رفت بعد من رفتم دشویی دیدم دشوییی کرده نشسته انقد حالم بد شد‌  

من از در خونه میرم دشویی سگ لرزه‌ میگیرم از سرما ... تعجب می‌کنم از بالا چجوری تو این هوا میاد پایین‌ 

حتی دشویشون‌ تو خونه یجوریه‌ جلو. مهمون آدم راحت میتونه بره معلوم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعابعد بچه چی میشه ؟

من خودم بعد جدا شدن بچه دار شدم ولی خواهرشوهرمو میبینم مدام ب بهانه بچهاش میکشوننش خونه خودشون چمیدونم هروز زنگ میزنن دلتنگیم بیارشون پایین یهو زنک میزنن بچها موندن ناهار توام بیا یسره در حال رفت امده تازه تو تربیت بچهام دخالت میکنن شدیدا حق نداره بچه خودشو دعوا کنه یهفته امدن خونه ما مهمونی گردش روزی ۱۰۰ بار زنگ میزدن نمیایین الکی مثلا ب بهانه بچها 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ما خونمون همکف‌ بعد دشویی داخل پارکنینگالان پدرشوهرم از بالا اومده پایین‌ دشویی رفت صبحم‌ ۶ بیدار بو ...

باز تو خوردو خوراکت جداس منو نمیزاشتن ی لیوان اب تو‌خونم بخورم هی میگفتن دونفر ادم ما دونفر شما بیایین پایین درست کن بخوریم  بعد همین شامو ناهار باعث شد ظرف شستنو جمه کردنم. افتاد گردن من  هروز از دیروز بدتر ی مهمون نمیتونست بیاد خونم مادرشوهرم میومد تا لحظه اخر پیش ما بابا خب شاید راحت نیست پیش تو 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تو یه ساختمونین‌ یا یه خونه؟

یه خونه البته طبقه بالاییم ولی خورد و خوراکمون با همه

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4