2777
2789

مجردم

گیاه و دمنوش های آرامبخش که تو بارداری ضرر ندارن بخور 

آنقدر آرامش میگیری انگار بیخیال میشی

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من تمام بارداریم با غصه و حرص و جوش بود 

اولش پسرم آروم بود اما الان عصبیه و بشدت از صدای بلند میترسه💔

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

منم با اینکه مجردم استرس دارم . چون مامان بابام فامیلی بودن و برادرم برادر دو قلوم کلا نقص ژنتیکی داشت از اون فلج مغزیا. خیلی میترسم به بچه ای که هنوز ندارم منتقل شود

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اوایسم نبود خداروشکر

نه خداروشکر 

ولی نگرانی روی بچه اثر میذاره خیلی هم اثر میذاره وقت برای غم و غصه هس تو الان در برابر بچه ت خیلی مسئولی مراقبش باش

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
خب دست خودم ک نیست

دست خودت نیست درسته اما خب حواس خودت رو‌پرت کن 

مشغول یچیز دیگه بشو قرآن بخون دعا بخون نماز بخون تا دوره ی بارداری هم بگذره

بدارهه روی بخوای فک نکنی بدتره

به هر حال من تجربه خودمو گفتم🌷