2777
2789
عنوان

جاریم خیلی گدا گشنه اس نصیب کسی نشه این جور عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 19 پست
اره بده چشم دل سیر نیست

چشم و دل سیری نیست

کسی ک نداره باید هواسش،باشه ک خودشو بچه هاش بعدا گشنه نمونن بخاطر اطرافیان

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

وقتی اون دوس نداره همش چس ناله میاد اصلا باهاش رفت آمد نکن محدو کن فقط سلام علیک تو حاشیش نرو

اره خیلی محدوده باهاش مثل خودش رفت و آمد می‌کنم دوازده بار اومده خونم دوازده بار رفتم خونش  هی باهام چت میکنه گاهی میگه شام نداریم بهش نمیگم بیا خونه ما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اونم همین حرفا رو درباره تو میزنه

چرا بزنه ؟ من هروقت گفته گفتم من رو پول مادرشپهرم اینا مالکیت ندارم مهمونی بده هر چقدر که دوست داره بده فقط از من انتظار کمک نداشته باشه 

اره خیلی محدوده باهاش مثل خودش رفت و آمد می‌کنم دوازده بار اومده خونم دوازده بار رفتم خونش هی باهام ...

افرین کلا زیاد با جاری صمیمی نشو احترام خودتو نگهه داری حساب میبره ازت