2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سریا لباس و این چیزا رو پول و خرج الکی میدونن ولی برا شکم خوب خرج میکنن

گاهی ادم واقعا نداره ولی خب غذا ی چیز واجبه اما لباس نه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

خودش پیشنهاد داد و این که خودش نیست که بگم برا خودش

میدونم میگم ک لباس واجب نیست 

منم دستم خالی بودنی الویت اولم لباس نیست 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

گاهی ادم واقعا نداره ولی خب غذا ی چیز واجبه اما لباس نه

کلا من یه سریا رو دیدم داشته باشنم برا لباس جونشون در میاد خرج کنن یا مثلا خرج ارایشگاه به زنشون نمیدن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کلا من یه سریا رو دیدم داشته باشنم برا لباس جونشون در میاد خرج کنن یا مثلا خرج ارایشگاه به زنشون نمی ...

شوهر من برا ارایشگاه دوس نداره پول خرج کنه