2777
2789
عنوان

خانوما شو رت یکبار مصرف واسه زایمان کی استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه خیلیا تو نی نی سایت گفتن حریدیم انداختبم دوز یا پاره میشه و بدردنخوره

برای یبار استفاده خوبه، من راضی بودم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
خب چطوره؟؟

خوبع کثیف کاری نداره 

البتع فقط یکبار میتونی نوار بجسپونی چون نوار رو جدا کنی پارع میشع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سلام خیلی خوبن ولی پدنداره سایز بزرگ بگیر داخلش پوشک بچه باید بذاری دو مدلشم خوبه بعضیا سادن بعضیا ک ...

سلام عزیزم خیلی ممنون❤

من ی مشکل دیگه هم دارم اگ ازون پوشک بچه بزرگا بزارم چسب نداره و موقع نشستن تو توالت اذیت میکنه ممکنه بیفته نمیدونم باید چیکار کنم سر بچه اولم کلی کثافت کاری کردپ

سلام عزیزم خیلی ممنون❤من ی مشکل دیگه هم دارم اگ ازون پوشک بچه بزرگا بزارم چسب نداره و موقع نشستن تو ...

نوار مخصوص هست بع بزرگی همون پوشک 

مارک مای لیدی سایز بزرگش رو بخر قشنگ تا بالای باسن می یاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عالی و کابردی جنس ضد حساسيت بخر

مارکش چی بود یا فرقی نمیکنه؟

و اینکه پوشک بچه بزرگ بزارم چسب نداره موقع نشستن تو توالت میفته کثیف کاری میشه نمیدونم چی بزارم پد هم ک کوچیکه بدردنمیخوره

ممنونم عزیزم

انشااللع بع سلامتی فارغ شین

2810