2777
2789

تاپیک آشتی کنون که زدم برید قضیه‌اشو بخونید، بشینه واسه خودش الکی ببافه بدون هیچ مدرکی فقط توهم بزنه تهمت بزنه  بعدشم وقتی یکم فاصله افتاد کسی که هیچ گناهی نداشته و درک کردی که تو توی شرایطی بوده بهت زمان میده حالت بهتر بشه بعدش بیاد سمتت‌ سعی کنه ببینه مشکل‌چیه‌ چون رفیق روزای سختش بودی می‌دونستی چی ازش گذشته و میگذره نگرانش باشی و دلهره داشته باشی  بعد یهو دور برش داره بیوش بنویسه یکم دیره واسه همه چیز با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم، وات دِ هِل؟ آخه متوهم😂🙌کسی که بهت ارزش میده بی عزت نفس و بی غرور نیست من به کوه غرور معروفم همه جا🙌اگر چیزی هم ازم دیدی به نفهمید ببخش یه وقت فکر نکنی ک.صخلی چیزی هستم فقط گذاشتم زمان بگذره حالت یکم بهتر بشه چون فشار روت بود دلنگرانت بودم، هر لحظه فکر میکنم قرارها خدایی نکرده بلایی سر خودت بیاری ولی مثل اینکه همچنان روی تهمتی که بهم زدی هستی پس منم دیگه تلاشی نمیکنم هیچگونه، اتفاقا اونی که باید طلبکار باشه منم نه تو!‌ تو تهمت زدی، منم هزاران بار فلانی بهم پیام داد! میگفتم کار توئه؟!‌مینداختم گردن تو؟! الکی واسه خودت بافتی و بدون هیچگونه مدرکی پیش رفتی الآنم دو قورت نیمت باقیه، ما همدرد بودیم همراز بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم خیلی خیلی الکی زدی خرابش کردی مثل اینکه نمیخوای از خر شیطون بیای پایین، یه وقت فکر نکنی خودمو دارم کوچیک میکنم! یا منت کشی! قبلا گفتم بازم میگم من اصلا اصلا ذره ای کاری نکردم و تو بهم تهمت نابجا زدی، فکرشو بکن چشم‌پوشی کردم از رفتارت و میخواستم بیایم و اینبار قوی تر از قبل پیش هم ادامه بدیم ولی مثل اینکه نباید به هیچکسی ارزش بدی چون متوهم میشه، من کار بدی نکردم تو بد قضاوت کردی آش نخورده و دهن سوخته شدیم انشالله که میفهمی کار من نبوده ولی دیگه سعی و تلاشی هم نمیکنم واسه دوستیمون زود میفهمی که راجبع‌من اشتباه میکردی ولی خیلی دیره! اونموقع واسه تو همه چیز دیره! واسه یه سو تفاهم و یه آدم دو هزاری دوستیتو بزنی خرابش کنی البته ناراحت نیستم، از قدیم گفتن دوستی که با یک سوءتفاهم دشمن میشه از اولشم دوست نبوده! من صرفا یک آدمی بودم که واسه تایم های دردو دل میخواستی و تا جایی که نیاز داشتی ادامه دادی باهاش، من هیچوقت واسه هیچکسی تلاشی نکردم برای برگشتنش اما بخاطر دوستیمون که خیلی الکی خراب شد گفتم بزار ارزش داره تلاش کنم مثل اینکه هنوز متوجه نشدی،

اینا مال مخاطب خاص بود بچه های عزیز و به هیچکسی مربوط نیست یه وقت به خودتون نگیرید🙌

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
طرف خودش اینجاست بخونه🙄

اره عزیزم عضو ساسته

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید