2777
2789
عنوان

خانما یه سوال شخصی تو رابطه همسر شما هم هیچی نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این تاپیکا شرکت نمیکنم چون مجردم ولی خیلییی باحال گفتی خب الان کە چی؟ همین؟؟😂😂😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
یه حوری پوکر فیس نکات میکنه تو نگاهش اینه که همین؟ آخرش چی ؟ جالب نبود برام

خدا نکشتت ادامه نده

الحق اسم کاربری ات برازنده است 

قلم محشری داری 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

حالا شوهر من برعکساووول تا آخررررر دم گوش من انقده وززززززززززززز میزنهدیگه بعضی وقتا میگم یکم خفه ش ...

منم حوصله ندارم خیلی حرف بزنه 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
حالا شوهر من برعکساووول تا آخررررر دم گوش من انقده وززززززززززززز میزنهدیگه بعضی وقتا میگم یکم خفه ش ...

چی میگن وسط رابطه؟اخه من اینم نمیفهمم. چیزی داری که بگی؟البته مجردم نمیدونم براهمین پرسیدم🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

2810