2777
2789
عنوان

امشب تو عروسی پیرمردا چشاشون درومد انقد نگا زنا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی به مسلمانی داره یه شهادت هست همم احترام نگه میدارن . یک ماه ده روز اخه؟

کسی که اعتقاد نداره و دینش نیست براش اهمیتی نداره.

شما مگه به رسم و رسومات یهودیان، زرتشتیان و مسیحیان ایرانی احترام میزارید؟

و کلا کشور رسم و رسومات ادیان دیگه رو احترام میزاره؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
کسی که اعتقاد نداره و دینش نیست براش اهمیتی نداره.شما مگه به رسم و رسومات یهودیان، زرتشتیان و مسیحیا ...

رسم و رسومات من درآوردی و بدون قدمت تاریخی هست. دهه چیه خب یک روز شهادت اصلی داریم و همه احترام میذارن. 

رسم و رسومات من درآوردی و بدون قدمت تاریخی هست. دهه چیه خب یک روز شهادت اصلی داریم و همه احترام میذا ...

همینو بگو

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
چقد زود شام دادن؟؟

این تاپیک مال ۴ساعت دیگست ،زود ارسال شده ،مشکل از سایته ،لطفا کسی به گیرندهاش دست نزنه🤣

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مگ دهه فاطمیه نی!

این مشکلم مربوط به سایته این تاپیک اصلأ مال این روزها نبوده اشتباهی اومده اینجا لطفابه گیرندها دست نزنید 😎

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
شاید مسلمان نیستن همه که مسلمان نیستن

اره اینم ی حرفیه اما....

اسی مسلمونه چون تاپیکاش نظر در مورد نذری داره ،ذکر مشارکت استغفرالله گذاشته ،به شهدا هم ارادت دارن

اره اینم ی حرفیه اما....اسی مسلمونه چون تاپیکاش نظر در مورد نذری داره ،ذکر مشارکت استغفرالله گذاشته ...

😂😂😂

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
اره اینم ی حرفیه اما....اسی مسلمونه چون تاپیکاش نظر در مورد نذری داره ،ذکر مشارکت استغفرالله گذاشته ...

مسلمان وراثتی؟ یا خودش انتخاب کرده؟

اکثرا مسلمان زاده متولد میشیم ولی اختیاری تو انتخاب دینمون نداریم و شخصا خودمون دینمون رو  انتخاب نکردیم خیلیا ظاهرن مسلمان هستن حالا اسی رو نمیدونم.

شهدا ربطی به دین نداره ، ما شهید غیر مسلمان هم داشتیم

شهدا برای این آب و خاک جونشون رو فدا کردن

مسلمان وراثتی؟ یا خودش انتخاب کرده؟اکثرا مسلمان زاده متولد میشیم ولی اختیاری تو انتخاب دینمون نداریم ...

کلا دنبال حاشیه ای ها، 

اسی ی تاپیک خواسته بزنه چیزی به ذهنش نرسیده اینو زده، سوتی داده ،ساعت ۴/۵ شام خورده ،تو دهه فاطمیه عروسی گرفته،حالا دنبال خط چهار آدیداسی؟

کلا دنبال حاشیه ای ها، اسی ی تاپیک خواسته بزنه چیزی به ذهنش نرسیده اینو زده، سوتی داده ،ساعت ۴/۵ شام ...

میخواستی ریپلای نکنی

شما منو ریپ زدی اول، منم جوابتون رو دادم اوکی؟