2777
2789
عنوان

امشب تو عروسی پیرمردا چشاشون درومد انقد نگا زنا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 76 پست
بلهخانما تکذیب میکنم فیک نیست تکذیب میکنم بفرمایید بحثو ادامه بدیناره پیرمردها هیزن

😂😐آرام باش خواهرم 

خانواده شوهر خواهر من مذهبی ان اما بازم کاری نداشتن 

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

😂😐آرام باش خواهرم خانواده شوهر خواهر من مذهبی ان اما بازم کاری نداشتن

چشم 😂

هیچی گفتم بحثو ادامه بدین ارام هستم

فقط تکذیب کردم 

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم یه پیرمرد دارن تو فامیل چشم ادمو در میاره... یعنی قشنگ برق چشاش معلومه... یه جا مهمونی بودیم یه خانوم یه پیراهن بلند پوشیده بود یقش باز بود اومد چای تعارف کرد یعنی این پیرمرد از اول چشماشو دوخته بود بهش تا اومد به ما رسید و رفت حتی موقع چای برداشتن یه لحظه چشم برنداشت من گفتم کاش چای بریزه روش ادم شه. پلک نمیزد بدبخت اشک تو چشاش جمع شده بود

چشم 😂هیچی گفتم بحثو ادامه بدین ارام هستمفقط تکذیب کردم

😂😶‍🌫️💕

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

مگ دهه فاطمیه نی!

تاپیک قبلیمو بخونی متوجه میشس 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 فیک بود....

تاپیک قبلیام صحبت کردم راجبش😊 

منو مثل خودتون تصور نکنید چند تا تاپیک زدم راجب اینکه عروسی برم یا نه بخاطر ایام فاطمیه

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

سوال: احتراماً محدوده دو دهه فاطمیه را بیان فرمایید و همچنین برگزاری مراسم جشن عقد و عروسی در ایام فاطمیه چگونه است؟

پاسخ: سه روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ جمادی الاول و سه روز ۱ و ۲ و ۳ جمادی الثانی بنابر معمول به «فاطمیه» اختصاص دارد ولی در بین این دو برگزاری مراسم عقد و عروسی (با رعایت تمام موازین شرعی) مانعی ندارد.  حکم شرعی👆

تاپیک قبلیام صحبت کردم راجبش😊 منو مثل خودتون تصور نکنید چند تا تاپیک زدم راجب اینکه عروسی برم یا نه ...

میدونم. تکذیب کردم عزیزم 

تکذیب کردم 

اگر نظر هارو ببینی خیلی تکذیب کردم

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم
2810