2777
2789
چه لذتی هیچ لذتی نمیبرم لحظه لحظه ی نفس کشیدنم بزام عذابه

چون خودت رو تو غم و ناراحتی و ناامیدی غرق کردی تصمیم بگیر این افکار رو بزاری کنار یه یاعلی بگو و سعیت رو بکن تغییر کنی اکه نیاز به مشاور هست برو باهاش صحبت کن مشکلاتت رو حل کن کارایی که حالت ذو خوب میکنه انجام بده تفریح کن، اونجوری زندکی کن که انگار آخرین روزیه که تو این دنیایی سعی کن حال خودت رو خوب کنی بخدا با خودکشی چیزی حل نمیشه اکه اون دنیایی باشه تهش فقط و فقط عذابه.... 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که مردی ، قراره تکیه گاه یه خونواده باشی، خیلی بایدمحکمتر از این حرفا باشی

اگه مرد نبودم الان هفت یا هشتمین سالگردم بود

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

چون خودت رو تو غم و ناراحتی و ناامیدی غرق کردی تصمیم بگیر این افکار رو بزاری کنار یه یاعلی بگو و سعی ...

حال ندارم پاشم کارای عادیم رو انجام بدم مثله یه تیک گوشت مثله یه مرده افتادم رو زمین برم مشاوره

خسته شدم دیگ حوصله ی هیچ کی رو ندارم

مشکلت هرچی هم باشه چیزی نیست که مطلقا حل نشدنی باشه خانم یا حل میشه یا میشه باهاش کنار اومد از متخصصش کمک بگیر

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

[پس مرد بمونید

نه دیگه کارم از این کارا گذشته این همه سختی از سر نگذروندم که خودم خودمو نفله کنم 

حال ندارم پاشم کارای عادیم رو انجام بدم مثله یه تیک گوشت مثله یه مرده افتادم رو زمین برم مشاوره

خب بخاطر اینه که افسردگی داری باید درمانش کنی تا وقتی هم درمان نکنی فقط خودت رو عذاب میدی، حالا دیگه تصمیم با خودته میخوای تا اخر عمرت عذاب بکشی یا اینکه شرایطت رو خوب کنی و از زندگیت لذت ببری، مطمعن باش بعد از صحبت با یه روانشناس خداروشکر میکنی که تونستی شرایطت رو تغییر بدی. خوددانی با زانو غم بغل گرفتن فقط عذابت رو زیاد میکنی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
خب بخاطر اینه که افسردگی داری باید درمانش کنی تا وقتی هم درمان نکنی فقط خودت رو عذاب میدی، حالا دیگه ...

ولی یه چیزایی ذهنی هست من از بچگی ذهن بازنده داشتم 

هر موفقیتی داشتم کوچیک و مقطعی بود و سریع راضی میشدم 

من نمیتونم ذهن جاه طلب و موفق و شادی داشته باشم 

ولی بعضیا رو دیدم پولدارن ولی هنوز عطش موفقیت و ثروت دارن ولی یکی مثل من عین خیالم نیست با اینکه وضع خوبی ندارم و اشتیاقی  ندارم

خب بخاطر اینه که افسردگی داری باید درمانش کنی تا وقتی هم درمان نکنی فقط خودت رو عذاب میدی، حالا دیگه ...

زندگی با یکی ک درکت نمیکنه براش مهم نیستی تفاهم نداری ب فکرت نیست هیچ فایده ی نداره

ولی یه چیزایی ذهنی هست من از بچگی ذهن بازنده داشتم هر موفقیتی داشتم کوچیک و مقطعی بود و سریع راضی می ...

من از بچگی افسرده بودم شاید بخاطر کتک هایی ک تو اون دوران بچگی ک شلوغ میکردیم از مامان بابام میخوردمه همون دوران بچگی ک ۱۲ ۱۳ سالم بود هم دو باره سابقه ی خودکشی دارم قرص خوردم اما چیزیم نشد کم خوردم

من از بچگی افسرده بودم شاید بخاطر کتک هایی ک تو اون دوران بچگی ک شلوغ میکردیم از مامان بابام میخوردم ...

خانواده من  از بچگی روحیه مو نابود کردن احساس میکنم مقصر اونا هستن دوران بچگی خیلی تاثیر داره

خانواده من از بچگی روحیه مو نابود کردن احساس میکنم مقصر اونا هستن دوران بچگی خیلی تاثیر داره

توهمون دوران ۱۳ سالگی ازدواج کردم اشتباه بزرگتر باکسی ک الان من و نمیفهمه ‌...اشتباه کردم

توهمون دوران ۱۳ سالگی ازدواج کردم اشتباه بزرگتر باکسی ک الان من و نمیفهمه ‌...اشتباه کردم

من بچگی نکردم دوران جوونی من خطم میشع ب شوهر داری بچه داری مهمون داری و مسئولیت های سنگین زن بودن ک خیلی برام زود بود و حالا تو این سن شدم یه ادم افسرده بایه بچه ک حوصله ا

شو ندارم دلم برش میسوزه😔

2810