2777
2789
😐الان داری بهش امید میدی؟!

کسی که تصمیم به این کار میگیره حتما اونقدری تحت فشار بوده که این تصمیمو گرفته ، من چه کاری میتونم انجام بدم که منصرفش کنم

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگیم؟میخوای خودتو بکشی که چی بشه؟ فک کردی اون دنیا برات فرش قرمز پهن کردن که خوش خوشانت باشه؟ خود ...

دقیقا هممون همینیم🚶🏻‍♀️

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

کسی که تصمیم به این کار میگیره حتما اونقدری تحت فشار بوده که این تصمیمو گرفته ، من چه کاری میتونم ان ...

تو میتونی اون تلنگره باشی از کجا معلوم شاید همین حرفا منصرفش کرد! 

بله دنیا یه مدت میگذره مشکل یا حل میشه یا کمرنگ میشه یا اوضاع عوض میشه ولی با خودکشی، همون مساله ای ...

چی بگم ! بعضی وقتا خودمم بهش فکر میکنم ولی لحظه اخر خیلی سخته هرکسی نمیتونه دل بکنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

متاسفانه:)

میگذرع 

ب قول شایع 

ی چیزی تومه بهم میگه شیر

میگه میرسی حتی اگه طی میکشی

میگه حیفی رفیق پیگیر چی

زمین سفته کفش طبی که نی

پس کوه نورد شو اگه نک کوهو میخوای

اگه نه که بشین کل روز رو به روی دیوار

بخور و غرق کن و آرزوهاتو توی لیوان

لعنتی پاهای تو دلش کوچه میخواد>>

اره مثلا تنوعی خودکشی کنی ببینی اون دنیا چطوره اکه پشیمون شدی دکمه رو بزنی و برگردی!!!!!! این چرت و ...

چه لذتی هیچ لذتی نمیبرم لحظه لحظه ی نفس کشیدنم بزام عذابه

چی بگم ! بعضی وقتا خودمم بهش فکر میکنم ولی لحظه اخر خیلی سخته هرکسی نمیتونه دل بکنه

شما که مردی ، قراره تکیه گاه یه خونواده باشی، خیلی بایدمحکمتر از این حرفا باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج
تو میتونی اون تلنگره باشی از کجا معلوم شاید همین حرفا منصرفش کرد!

باشه پس ، خانم استارتر این کارو نکن از کجا معلوم خودکشی موفق باشه و خدای نکرده فوت کنی؟ اگه فلج شدی چی؟ کور شدی زمین گیر شدی چی؟ اونوقت علاوه بر مشکلات سابق هزارتا مشکل دیگه ام اضافه میشه آبروت هم که رفته دیگه هم نمیتونی خودکشی کنی تا اخر عمر باید تحمل کنی

2810