2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم برای زایمانم اومد و کلا منو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست
درسته زبونش تلخه ولی چقدر پرتوقعی برات کاچی درست کنه لباس عوض کنه🙄

پس عن خانوم مونده اونجا چیکار کنه حرف مفت بزنه ؟وقتی میمونه پیش زنی که تازه فارغ شده باید کمکش کنه نه فتنه به پا کنه که

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سزارین و بخیه خوب کسی ک بیاد مراقبت کنه این کارها رو میکنه... ولی بازم بنظرم اسی افسردگی بعد از زایم ...

شب اول توی بیمارستان من با درد بخیه. بعد خواهرشوهرم هی میرفت بچه رو سیخ میکرد میگفت باید شیر بخوره تا جون بکیره بچه تا صبح فقط گریه کرد

منم سینم شیر نمیومد خواهرشوهرم تا صبح روی سینم بود با دست هی چنگ میزد شیر بیاد

من فقط گدیه میکردم

بعد  میگعت چرا اینجوری میکنی

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
شب اول توی بیمارستان من با درد بخیه. بعد خواهرشوهرم هی میرفت بچه رو سیخ میکرد میگفت باید شیر بخوره ت ...

بخدا مادر منم این کارها رو میکرد اولش سینه درد میکنه... بچه هر دوساعت باید شیر بخوره.. اسی حساس شدی.. 

منکه نمیخاستم بیاد شوهرم سرخود آوردش

حالا کاریه که شده من که زایمان اولم هیچکس بیمارستان نیومد برام بااون حال از بیمارستان خودم زدم بیرون باورم نمیشه همچین سختیایی کشیدم فکرمی‌کنن خوابم

شب اول توی بیمارستان من با درد بخیه. بعد خواهرشوهرم هی میرفت بچه رو سیخ میکرد میگفت باید شیر بخوره ت ...

دیگه به اون اتفاق ها فکر نکن عزیزم تو غصه بخوری بچت هم از شیرت میخوره خوب نیست. 

به نظرم احساس کرده تو قدر دان نیستی و مثل کلفت باهاش رفتار شده

منم زایمان کردم و سزارین بودم مادر خواهرم فقط بچم رو نگه میداشتن کارهام رو خودم میکردم

چرا باید برا تعویض لباس کمکت کنه؟

فکر کنم کمی بهش حساس هم شدی

شاید باورتون نشه اما از سال ۹۰ که پسرم دنیا امده تا الان که سال ۱۴۰۳ هست خواننده خاموش بودمنمیدونم چی شد یک دفعه گفتم عضو بشم 😁
به نظرم احساس کرده تو قدر دان نیستی و مثل کلفت باهاش رفتار شدهمنم زایمان کردم و سزارین بودم مادر خوا ...

نه اصلا اینطور نیس شوهرم ازش میخاست من نمیخاستم که

حتی بابام اومد بهش گفت من دارم میرم جایی نهار اماده کن بیارین برای خودتون چون من نیستم

بعد خواهرشوهرم نرفت

شوهرم بهش گفت برو نرفت

من با اون بخیه خودم رفتم نهار اوردم

کلا یه جوری بود انگار فقط برای یچه اومده بود

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30