2777
2789
عنوان

چطوری ب یکی ک میخواد خودکشی کنه انگیزه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست

منو بهش معرفی کن   

شدیدا پشیمونم  از قبول شدنم

و ‌ قسمت های خودکشی  برنامه(زندگی  پس از  زندگی)خیلی کمک میکنه

و  و و    و   مهمتر    باهاش  صحبت کن  تنهاش نزار

حتی اگه کم محلی کرد

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینهمه کنکوری قبول شده که با فوق لیسانس الان دارن اسنپ کار میکنند. برای چی چند سالتو هدر بدی همین ال ...

ماشین نداره خب 

پولم نداره ک کلاس بره کاری یاد بگیره کلا زیر صفره بدتر از من

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

اونورم بره جهنمه 

از این جهنم بدتره 

اوجا دیگه نمیتونی ورگردی عذاب ابدیه 

بگو جم کن خودتو آدما ضعیف سریع وا میدن میخان خودکشی کنن وگرنه فقط اون ت دنیا نیس عذاب می‌کشه 

خب؟
بستگی داره دلیلش چی باشه خیلیا الکی الکی خودکشی میدن با دلیلای خیلی مسخره مثل کنکور و درس و پسری ولش ...

مبگه هیچی نشدم و پول ندارم و خاک بر سرم و با بغض،و جدی ات میگه خودکشی میکنم 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
اینهمه کنکوری قبول شده که با فوق لیسانس الان دارن اسنپ کار میکنند. برای چی چند سالتو هدر بدی همین ال ...

لیسانس ابیاری اره 

خودش باید عقلش برسه وارد رشته ای که اینده نداره نشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

حتما به والدینش بگو اونا شاید تخت فشارش میزارن یا بهش سرکوفت میزنن ،اگر هم نمی زنن بهتره باهاش صحبت ...

به خدا منم چند بار خواستم اینکار رو بکنم ولی لحظه ی آخر میاد توی ذهنم که اونور که از این ور خراب تره ، اینورمون که ... دیگه نمی‌خواد اونورم خراب باشه 

میگم اونایی هم که قبول ‌شدن آخرش آزمون استخدامی میدن، بیا تو هم یه لیسانس هر رشته ای بگیر و آزمون استخدامی بده 

البته واقعی‌ترش رو اینو میگم که این دنیا کم بدبختی نکشیدی حالا چطور جرئت مردن داری توی قبر پر از کرم هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2810