2777
2789

نمیتونم هیچکس نمیتونه در نگهداری دخترم کمک کنه حتی شوهرم...دیگه از اینکه هیچ همکاری از طرف کسی نیست خسته شدم هیچ وقتی برای خودم ندارم و مدام درگیر بچه داری هستم

کسی اینجا شرایط مشابه منو داره؟😔

بله من

باید کنار بیای دیگه عزیزم 

من شوهرم فقط سرکار میره 

صفر تا صد خونه و بچه داری و نصف کارای سرکار همسرم و خرید با منه 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اره خواهرای من تنهایی بچه داری کردن و میکنن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منباید کنار بیای دیگه عزیزم من شوهرم فقط سرکار میره صفر تا صد خونه و بچه داری و نصف کارای سرکار ...

خدا قوت عزیزم

چجوری میتونید همزمان این کارا رو بکنید؟من دخترم ۱۰ ماهشه و حتی ببخشید سرویس هم قاچاقی میرم

خیلی سخته

وای خیلیییی سخته 

اینا بچه هاشون به شدت بدغذا و بد خواب هستن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خدا قوت عزیزم چجوری میتونید همزمان این کارا رو بکنید؟من دخترم ۱۰ ماهشه و حتی ببخشید سرویس هم قاچاقی ...

کمتر میخورم کمتر میخوابم همش سرپام پاره شدم 

تازه شوهرم میدونی چی میگه ؟ میگه چی کار میکنی مگه میخوری میخوابی دیگه🫤😞 اتییییش میگیرم

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
کمتر میخورم کمتر میخوابم همش سرپام پاره شدم تازه شوهرم میدونی چی میگه ؟ میگه چی کار میکنی مگه میخوری ...

وا!!حقشون فقط یک روز جای شما باشن تا متوجه شن چقدر سخته.منم تا بچه دار نشدن واقعا درک نمی‌کردم فکر میکردم بچه خودش بزرگ میشه

وای آخی عزیزم چرا همسرشون همکاری نمیکنن؟شوهر من قبل ازدواجم ضد بچه بود با بچه ها کنار نمیومد

وقت ندارن 

وا!!حقشون فقط یک روز جای شما باشن تا متوجه شن چقدر سخته.منم تا بچه دار نشدن واقعا درک نمی‌کردم فکر م ...

هی خواهر چی میفهمن

فقط سعی من برنامه ریزی داشته باشی همین