2777
2789
عنوان

والا ما معلما دیگه نمیدونیم از دست مامانا چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
بااحترام خدا نکذره از معلم دخترم یعنی افتضاحه هرروز بلااستثنا امتخان پرسش کاردستی و تخقیق دارن

از اینکه پرسش دارن ناراحتی؟ یا کاردستی

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتراضات از دو حالت خارج نیستن:

۱. بچه زود مینویسه و بعدش شروع به اذیت مادر می‌کنه. این دسته میگن کمه.

۲. بچه موقع نوشتن اذیت می‌کنه و طولش میده. این دسته میگن زیاده. 

و هر کاری هم بکنید هیچ کدوم از گروهها راضی نمیشن. پس بهتره مسیر خودتون رو پیش برید.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

ازینک همش تحقیق و کاردستی دارن 

پرسش هم خوبه بچه همه رو یاد میگیرع ولی خدایی هفته ای ی بار نپرسه خوب میشه 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
از دست والدین اصلا نمیشه درست حسابی کلا س رو مدیریت کرد متاسفم واقعا الان اصلا بچه ها از معلم حساب ن ...

وقتی پدر مادرا جلوی بچه ها از معلما بد میگن همین میشه

همینجا الان عقده ها دارم میان برای خالی کردن عقده هاشون

با اجازه اسی

خانما نمیتونم تاپیک بزنم  نگرانم یه عکس رادیولوژی هست میتونید تشخیص بدید صفحه رشد بازه یا نه؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

مثلا فک کن همش کاردستی میگه خب منه مادر باید درست کنم دیگه بچه اصلا نمیدونه کاردستی کی درست شد چجوری درست شد 

اگه واس معلم مهمه بچه بفهمه کاردستی رو پس زمان بده 

بگه مثلا س روز وقت دارید 

ن اینک شب بگه بیارید صبح ببریم

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
وقتی پدر مادرا جلوی بچه ها از معلما بد میگن همین میشههمینجا الان عقده ها دارم میان برای خالی کردن عق ...

دقیقا یه زمانی معلم عزت و احترام داشت الان چی متاسفم واسه خانواده های بی فرهنگ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
از دست والدین اصلا نمیشه درست حسابی کلا س رو مدیریت کرد متاسفم واقعا الان اصلا بچه ها از معلم حساب ن ...

مشکل اینجاست که ابتدای سال اولیا رو آگاه و متقاعد نکردین. برای همین اولیا هنوز به کار و تخصص شما اطمینان پیدا نکرده. اگه سال اولی هستین طبیعیه. باید با کارتون اعتراضات رو بخوابونید.

وقتی پدر مادرا جلوی بچه ها از معلما بد میگن همین میشههمینجا الان عقده ها دارم میان برای خالی کردن عق ...

پس بچه ها رو جذب خودتون کنید.

ازینک همش تحقیق و کاردستی دارن پرسش هم خوبه بچه همه رو یاد میگیرع ولی خدایی هفته ای ی بار نپرسه خوب ...

نه پرسش خوبه قوی میشه و عادت میکنه بزرگتر بشه تنبل نمیکنه . مثلا پرسش هفته ای دوبار خوبع

اما تحقیق قبول دارم خیلی رو مخه دو هفته یا ماهی یبار خوبه ، کاردستی ماهی یبار

بعضی معلما هم شورشو در میارن

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810