2777
2789
عنوان

دیشب رفتم مهمونی یعنی حتی یه بهم نگاه هم نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 65 پست
خب مختلط باشه معمولا پارتنر میارن خودشونبعدشم شاید همش یه گوشه بودی کسی ندیده تورو

مهمونی خانوادگی بود

کسی با پارتنر نیومده بود

نه اتفاقا من خیلی تو دید بودم

بهونه ی خوبی نیست:(((

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما گاهی برای به دست اوردن چیزی بلند میشیم میریم یه مکان خاص و منتظر اجابت اون خواسته هستیم ولی در واقع شاید اون خواسته ما خودش یه روزی اتفاقی تو یه جایی که اصلا به اون خواسته فکر نمیکنیم به وقوع بپیونده

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

شاید منتظر یه چراغ سبزی بودند

نه بابا مثلا یه پسره بود

حتی با مامانم اینا هم سلام احوال پرسی کرد ولی حتی به من سلامم نکرد

در این حد بی اهمیت 

البته منم ضایع بازی در نیاوردم

رومو کردم اون ور با یکی دیگه حرف زدم

ن از اون نظر از این نظر ک گفتن این قطعا تو رابطس با این تیپو استایل اگ بریم جلو خراب میشیم اوکی؟

مرسی بابت روحیه دادن تون

ولی خوشگل تر از من زیاد بود

بیشتر منظورم بی محلی به من بود

یه همچین حالتی

اگه خیره بشن بهت که خوب نیست.مردی از کسی خوشش بیاد خجالت میکشه بهش نگاه مستقیم کن

مردا کلا خجالت نمیکشن انقدر پر رو هستن

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
نه بابا مثلا یه پسره بودحتی با مامانم اینا هم سلام احوال پرسی کرد ولی حتی به من سلامم نکرددر این حد ...

چرا باید بیاد به مامانت سلام کنه تو نه 

حتما فکر می کنند از دماغ فیل افتادی خودت رو میگیری

من خیلی دقت کردم اکثر پسرا از دخترایی که دست و پا چلفتی و خنگ و وابسته باشن بیشتر خوششون میاد چون دم دستی ترن و سطحشون پایینه زیر بار همه حرفاشون میرن

اما از دخترای سطح بالا، مستقل و باهوش به شددددت واهمه دارن که باهاشون تو رابطه برن یا حتی ازدواج کنن چون این مدل دخترا حرفای بی منطق و زورگویی بیجا و پرت و پلا گفتن پسرا رو تحمل نمیکنن 

حتما یه مرزی دور خودت داری که می ترسند بعد ثانیا پهلوی پدر و مادر بیان بهت اشارات

این مرز رو نمیدونم چه جوری بشکنم

قبلا داشتم ولی الان نه 

ولی بازم خیلی بی اهمیت برخوردار کردنه توجیح نداره 

2810