2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
یعنی توپی فک کنم

وای چقدر بیشعور ادم به زن داییش اینجور میگه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی من غذا میخورم میچسبه به تنم تو ک تا الان گوه میخوردی ب کجا رسیدی😹

خواهر شوهرمم گف من ی قرص برا چاق شدن گرفته بودم ولی برا لاغری میخوای بدم بهت  میگف چیشده باد کردی 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

منم بچه بودم ب زنداییم گفتم دایی تورو نمیخواست میگفت چاقه زشته سیاهه بزور تورو براش گرفتیم...

ولی بچه بودم متوجه نمیشدم بی قرض و از روی دوست داشتن بهش گفتم اگه بچست ب دل نگیر 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه های الان به لطف پدر ومادرشون فقط پرو وپرخاشگر شدن

حیف جوابش رو ندی میگفتی عزیزم این چه حرفیه زشته دختری مثل تو چنین حرفی بگه شرم اور یجوری میگفتی حس خجالت کنه بازم بچس این به تربیت خانواده بر میگرده

Son Gunume Kadar

خواهر شوهرمم گف من ی قرص برا چاق شدن گرفته بودم ولی برا لاغری میخوای بدم بهت میگف چیشده باد کردی

قرص چاقی نبوده صددرصد قرص هضم گوهه ملته😹😹

خلاصه ب این ادما احترام نمیاد سرتاپا قهوه ای کنی واسشون عزیز میشی 

منم بچه بودم ب زنداییم گفتم دایی تورو نمیخواست میگفت چاقه زشته سیاهه بزور تورو براش گرفتیم...ولی بچه ...

مادرشم گف. تو دلم اتیییییییشه یعنی 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
قرص چاقی نبوده صددرصد قرص هضم گوهه ملته😹😹خلاصه ب این ادما احترام نمیاد سرتاپا قهوه ای کنی واسشون ع ...

🥺😭😭😭😭

وای صفر میدادی بهش تا بیشعوری نکنه دیگه🤣🤣

بهش گفتم پسرم من همیشه هوای تو رو دارم یادت میاد دفعه قبل بچه‌ها مسخرت کردند من باهاشون صحبت کردم ازت حمایت کردم انتظار چنین رفتاری  ازت نداشتم اونم گفت خانم ذره بین دستم بوده با ذره‌بین همه چیز گنده می‌شه

دیگه اون مانتو رو نمی‌پوشم تازه خیلی احساس خوش‌تیپی با اون مانتو می‌کردم :/

یکی از بچه‌ها هم این حرف رو شنید خیلی بدجور خندید واقعا والدین باید روی ادب یچه‌هاشون کار کنند

2810