2777
2789
عنوان

كسي كه بي دليل

29 بازدید | 2 پست

سلام

يه موضوعي تو ذهنم هست

شده كسيايي رو بشناسيد بي دليل ازتون متنفر باشن

يعني هيچ دليلي نداره فقط اون افراد ازت متنفرن

مثلا خودمو ميگم

با كسي ارتباطي ندارم تو فاميل اونايي كه در ارتباطم باهاشون افراد خوب هستن

يه سري هستن از من بي دليل متنفرن تو هر مراسمي همه رو دعوت ميكنن جز منو خانوادم برام عجيبه اين حجم از كينه و نفرت بدون دليل

شده بارها تو ذهنم دنبال دليلي بگردم ولي پيدا نميكنم حس ميكنم اينا چيزي تو وجودشون كمه عقده اين يا هر چييي

عقده‌ای هستند

حسودند

چیزی پیش اومده که تحملش رو ندارند. مثلا تو با پسر مورد علاقه‌ی اونها ازدواج کردی و روحت هم خبر نداره که اونها به شوهرت مثلا چشم داشتند

تو ممکنه اونها رو یاد یک خاطره یا آدم بد بندازی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عقده‌ای هستندحسودندچیزی پیش اومده که تحملش رو ندارند. مثلا تو با پسر مورد علاقه‌ی اونها ازدواج کردی ...

خب ببين خودم مجردم

خانوادمم كه وضعشون عاديه

حق ما هم دستشونه بازم متنفرن نميدونم چطور شبا راحت ميخوابن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.