2777
2789
عنوان

از رنگ بارونیم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 189 پست
😍😍😍همه میگن خدا یه شوهر پولدار ب تو بده که از پس هزینه های تو بربیاد🤣🤣

بخدا به منم میگن ینی از وقتی دیدن چقد خرجم بالاس هرکسیو راه نمیدن میگن بدبخت باید از پست بربیاد حداقل حقوقش خوب باشه خو🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍همه میگن خدا یه شوهر پولدار ب تو بده که از پس هزینه های تو بربیاد🤣🤣

ایشالا که ی آقای شوهر خوب نصیبمون بشه من که بعضی وقتا میگم از ناامیدی شاید اصن شوهر نکنم بعد میگم نه دهنتو ببند🤣

ایشالا که ی آقای شوهر خوب نصیبمون بشه من که بعضی وقتا میگم از ناامیدی شاید اصن شوهر نکنم بعد میگم نه ...

اره منم احتمال میدم شوهر نکنم

مخصوصا که موردای گل و بلبل داره میاد

فعلا امیدوارم هفته ی دیگ مصاحبه شغلیم اوکی بشه خودم بتونم خودمو گردن بگیرم🤣

.

اره منم احتمال میدم شوهر نکنممخصوصا که موردای گل و بلبل داره میادفعلا امیدوارم هفته ی دیگ مصاحبه شغل ...

ای جانم چقد خوبی توووو

🤣🤣🤣

ایشالا که میشه عشقم خیر باشه میشه برات که مستقل بشیی💖

آخه الآن واقن ازدواج هم ترسناک شده 

۲۱🤣🤣🤣

سیسی که گرفتی ،فک نکنم ازدواج کنم و اینا به ۲۱نمیخوره ها

حساس نشو 🤣🤣از من یادبگیر ۲۴سالمه به فکر اینم پالتو چی بخرم که هم شیک باشه هم فانتزی هم سنگین رنگین

در این حد دغدغه دارم🤣

.

ای جانم چقد خوبی توووو🤣🤣🤣ایشالا که میشه عشقم خیر باشه میشه برات که مستقل بشیی💖آخه الآن واقن ازدو ...

🤣فداتشم

خدا از دهنت بشنوه 

شاید مستقل شدم تورم گرفتم 🤣

بهتر از سینگل بودنمونه که تازه لباسی که برات بخرم خودمم میتونم بپوشم

.

سیسی که گرفتی ،فک نکنم ازدواج کنم و اینا به ۲۱نمیخوره هاحساس نشو 🤣🤣از من یادبگیر ۲۴سالمه به فکر ای ...

🤣🤣🤣

آخه مورد میاد ولی خوب نیستن ناامید شدم دیگه میگم کیه که به دل بشینه آخرش آقا هم باشه 🦦🤣🤧

بخدا منم این دغدغه هارو دارم ولی ی زمانی خیلی بیشتر داشتم میدونی سخت ترش چیه اینه که باهم ست کردی یکی باشه عکس خوب ازت بگیره نمی‌دونم چرا اینه دغدغم الآن بیشتر

🤣فداتشمخدا از دهنت بشنوه شاید مستقل شدم تورم گرفتم 🤣بهتر از سینگل بودنمونه که تازه لباسی که برات ب ...

فکرت خدای🤣🤣🙌🏼👌🏼عشقیی🤣🩵

والا🦦هم برات یار میشم یار وفادار میشم لباس میدم بهت 🤣لباساتم برا منه به قول اون دختره ازدواج چیست پولای من برای من پولای شوهرمم برا منه 🤣برا ما میشه لباسهای من برا کنه لباسهای توهم برا مننه

🤣🤣🤣آخه مورد میاد ولی خوب نیستن ناامید شدم دیگه میگم کیه که به دل بشینه آخرش آقا هم باشه 🦦🤣🤧بخد ...

الان اصلا ازدواج کم شده ماها که متوسطیم از قشر ضعیف میاد برامون

پسرا دارن میرن دختریو‌میگیرن که از خودش بالاتر باشه،بدم میاد اینطوری حداقل شرایط باید بهم بخوره هردو در یک سطح باشن

ن من پیج فعال ندارم براهمین دغدغه عکس و عکاسم ندارم🤣

.

فکرت خدای🤣🤣🙌🏼👌🏼عشقیی🤣🩵والا🦦هم برات یار میشم یار وفادار میشم لباس میدم بهت 🤣لباساتم برا منه ...

🤣🤣🤣شرمندتم من رو لباسای رنگ صورتیم حساسم 

نهایت بتونم سبز و ابی چیزی باهات شریک شم

.

🤣🤣🤣شرمندتم من رو لباسای رنگ صورتیم حساسم نهایت بتونم سبز و ابی چیزی باهات شریک شم

وای منم همینممممگنگداللببیبقل چقد منییییییسسیبلاذد🤣🤣🤣🤣باورت میشه پارسال رفتم بارونی چندتا گرفتم اونم صورتی همه رو 

مامانم میگفت اینا چینننن چرا همه ی شکلنن

2810