2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خیلییی بده چرا همچی خراب شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
انشالله جواب میگیری گلم

قربونت

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم قران کاویانپور بگیری بخونی خیلی خوبهچون ترجمه قابل فهم و روانی داره

صوتشودان میکنم. نمیدونم ترجمه قرانم چیه برمبببینم

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
عزیزم باید با صدای خودت بخونی چون باید با گفتار خودت به انرژی های خلق و ایجاد خواسته هات وصل بشی

باش عزیزم مرسییی حان