2777
2789
عنوان

هیچ نوتیف و پیامی نمیاد😐😂

47 بازدید | 10 پست

با یه سری افراد رفیق بودم بخاطر موارد غیر اخلاقیی که داشتن به ارتباطم پایان دادم چون تو زندگیم تاثیر مستقیم داشت،حالا یکماهی میشه که اصلا پیامی نمیاد برام😂واقعا گوشیم عین دل مومن پاک پاک شده جوری که دیگه خانوادمم رمزشو میدونن ولی حوصلم سر میره😂از اینکه با اونا اقایون و خانما قطع ارتباط کردم هم ناراحت نیستم چون برای زندگیم دردسرساز بودن،تنها سرگرمیم همین جاست

احسنتم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا پاک پاکه ینی یه نقطه خاکستریم توش نیست😂😂کلا هیچی نداره و حوصلم سر میره بیکارم

تو چقدر عین منی،ازیه طرف خوبه ارامش روحی روانی داریم از یه طرفم به قول تو بیکاریم هی🙂😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
تو چقدر عین منی،ازیه طرف خوبه ارامش روحی روانی داریم از یه طرفم به قول تو بیکاریم هی🙂😂

از ی طرف قبلا سایلنت بودم همیشت الان صدای گوشی با خیال راحت موقع خواب  و بیداری تا اخر زیاد میکنم 

گوشیمو میدم به خانواده 

دیگه نگران نیستم بزنن عکس بعدی😂یا وقتی میدم دستشون رو حالت پرواز نیست😂ترسی از مرگم ندارم که بعد مرگم چکش کنن😂

از ی طرف قبلا سایلنت بودم همیشت الان صدای گوشی با خیال راحت موقع خواب و بیداری تا اخر زیاد میکنم گو ...

حیف که داداش مجرد ندارم وگرنه میومدم میگرفتمت زنداداش😍🤣

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹