2777
2789

من همیشه میگم همه خوشگلن و خلقت خدا زیباست و البته زیبایی نسبی هست ولی تا دلت بخواد دیدم آدمایی که چهره خیلی خاصی هم ندارن ها ولی فکرمی‌کنن چخبره. اینکه فکر کنن چخبره اصلا اشکال ندارد، خیلی هم خوبه تو دل خودشون فکرکنن چخبره و خودشون رو دوست بدارند  اما تا جایی که نیان بقیه را تخریب کنند و هزارتا ایراد بذارن در حالیکه وقتی قیافه خودشون رو میبینی اصلا هیچ جذابیت و زیبایی خاصی هم ندارن، اینا غیرقابل تحملن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیافه خیلی تو اعتماد بنفس تاثیر داره 

خیلییییییی

میشه قیافه نباشه ولی اعتماد بنفس باشه که از توانمندی اون فرده و کار هرکسی نیست،البته من افراد خود شیفته رو عرض نمیکنم

منظورم ادمای با اعتماد بنفسه

.

اونایی که اعتماد به نفس دارن و خودشونو دوست دارن خیلی بانمکن و حس خوبی میگیرم

اما اونایی که خودشونو میگیرن یا همش از خودشون تعریف میکنن  اصلا دوست ندارم

معتقدم ظاهر هرچی باشه آدم از رفتار طرف خوشش میاد

اصلا کسی که اخلاق و رفتارش قشنگ نیست به دل نمیشینه با هر چهره و قیافه ای که باشه

اما بعضیا انقدر که مهربون و با اعتماد به نفس هستن

دوست داری همش کنارشون باشی!

زیبایی ذاتیه ، ظاهری نیست!

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

آره زن پسر دایی مادرم با اینکه  قیافه نداشت و خانواده ی خوبی نداشت باباش معتاد بود اما شوهر خوشگل و پولداری کرد که پسره به خاطرش چقدر با خانوادش دعوا کرد خواهرشم زد گوش به فرمانش بود فکر کن 5 سال با هم دوست بودن یه جا با پسره هم خوابیده بود خونه داییمم اومده بود دختره چند بار با پسره تنها بوده...یعنی نترس بوده