گریه نکن عزیزه من به چیزهای قشنگ یا به آرزوهات فکر کن حتی اگر خیلی دور به نظر میرسن.. یا به این فکر کن که فردا یه فرصت تازهست واسش نقشه بکش که مثلا فردا صبح زود بیدار بشی و فلان کاری که یه قرنه عقب انداختیش رو انجام بدی یا یه برنامه مثبت به کارهای روتینه روزانهت اضافه کنی که هم سَبُک باشه هم بشه بدونه خرجه اضافه انجامش داد و بهت انرژی بده.... خلاصه به سبکه زندگی خودت واسه فردا برنامه بریز... مثلا من دیشب موقع خواب به بافتنه یه لباسه زمستونی فکر میکردم که قراره فردا برم کاموا بخرم .. یا مثلا امشب نقشه دارم واسه فردا طرفای عصر بشینم کتابه جدیدمو شروع کنم.. توئم با سبکه زندگی خودت اینجوری برنامه ریزی کن.. میدونم ممکنه از یک چیزی یا شرایطی ناراحت باشی .. ولی خواهر کیه که غم نداشته باشه کیه که کم و کاستی نداشته باشه.. کیه که آرزوی محال نداشته باشه.. کلا این زمین آبستنِ آرزوهای نرسیده و رویاهای نشدهست..اونجا باید تعجب کنی که کسی به همهی آرزوهاش رسیده باشه.. اونی که توو ساحله چشمش به دریا و کشتیه اونی که توی دریا و کشتیِ چشمش به ساحله... سعی کن شرایطی که داری رو بپذیری و واسه رسیدن به آرزوهات تلاش کنی شاید دقیقا خوده آرزوت نشه ولی قطعا شبیهش میشه...