2777
2789
میخوای تلگرام حرف بزنیم؟

میترسم هر دو تاثیرات منفی روی خودمون بذاریم 💔💔من تو رو بدتر کنم و بلعکس

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
من به همه چی فک میکنم تا حالا یه دور همه بیماریها رو به خودم نسبت دادم

منم😭😭💔

یه اختلال نادر که کلا ۶۰ نفر از ۲۷خانواده اونو داشتن... اختلال مرگ بی‌خوابی خانوادگی 

از سه شنبه ی هفته ی پیش تا الان ذهنمو درگیر کرده😭😭😭

میگم نکنه داشته باشم نکنه درآینده درگیر بشم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو همسنایرشما هم هستن حتما کسایی که مشکل‌شما رو دارن فقط شما که نیستین ..هر چه زودتر برین پیش ...

روان شناس خوب تو شهرمون نیست بعد هنوز این دیدگاه دور برم وجود داره که دیونه اس رفته روان شناس💔💔💔

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم تو همسنایرشما هم هستن حتما کسایی که مشکل‌شما رو دارن فقط شما که نیستین ..هر چه زودتر برین پیش ...

رفتم ۶ ماه دارو خوردم تاثیری نداشت 

دکترمو عوض کردم 

داروهای جدید هم تا یه جایی تاثیر دارن 

روان شناس خوب تو شهرمون نیست بعد هنوز این دیدگاه دور برم وجود داره که دیونه اس رفته روان شناس💔💔💔

عزیزم نمیتونید برید شهر بزرگتر که کنارتون باشه؟بعد هم خطاب به اون عزیزان باید گفت که اصلا برفرض طرف دیوانست خودش که نخواسته اینجوری بشه اون هم انسانه و نیاز به درمان داره 

عزیزم نمیتونید برید شهر بزرگتر که کنارتون باشه؟بعد هم خطاب به اون عزیزان باید گفت که اصلا برفرض طرف ...

بمیرم برای دل خودم نه واقعا شرایطش رو ندارم

تو گریه هم میکنی؟ استرس شدید میگیرت؟

اره ب ابقضل

اگر اینجا بودین یه روانپزشک خوب بهتون معرفی میکردم

این روانپزشک رو یه خانم گفته خیلی خوبه 

از اسنپ ویزیت آنلاین شدم 

اون دکتره که شما میگید کیه ویزیت آنلاین نمیکنه؟

کسی رو می‌شناسید که وسواس فکریش باهاش خوب شده باشه؟

2810