2777
2789
عنوان

چیکار کنم خاستگار بیاد برام ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو تو اجتماع کار کن با آدما برخورد داشته باشیمهمونی جایی باید یه جا ببیننت تا یکی پیدا بشهبه خودت ...

زیاد اجتماعی نیستم راستش...

باورت میشه دیشب که عروسی بودم میخاستم از بین مردا رد شم، سرمو تا آخرین حد انداختم پایین 🥲😂

ختمی که گفتین چجوریه؟

گل من سنی نداری ک منم زیاد خواستگار نداشتم بنظرم ب حرف بقیه اهمیت نده درستووو بخون و حتما شغل داشته ...

اتفاقاً مستقل شدنو دوست دارم، اما خب بازم این حرفا اذیتم میکنه!

میدونین الان که سن ازدواج پایین اومده، بقیه یه جوری نگاهم میکنن انگار ۴۰ سالمه و ترشیدم! 

اتفاقاً مستقل شدنو دوست دارم، اما خب بازم این حرفا اذیتم میکنه!میدونین الان که سن ازدواج پایین اومده ...

غلط میکنن بخدااا سنت زیاد نیسسسس  من الان 26 سالمه بازم میگم سنی ندارم رو خودت کار کن واس خودت هدف مشخص کن درسته یعضیااا چنین دیذی دارننن ولی بدون ک خیلی این فکر پیش پا افتادس

بابا میااااد نگران نباش😂 من خودم تا ۱۸ سالگی خاستگار نداشتم بعد یهو سه تا خاستگار باهم اومد بعد دوب ...

خو من هیچییی هچیییی

یعنی حتی در حد حرف زدن با خانوادمم نبوده!

احساس میکنم خیلییی زشتم که هیچکس حتی حرف هم نزده 

خو من هیچییی هچیییییعنی حتی در حد حرف زدن با خانوادمم نبوده!احساس میکنم خیلییی زشتم که هیچکس حتی حرف ...

منم ب جز سه تاشون همه معرفی بوده بابا کلا برات مهم نباشه فقط تو اجتماع باپش بلاخره یه خری میاد برات ک میگی خدایا شکرت بخاطر این خر خوب

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
ببین نمیدونم چه شهری یا منطقه ای هستی ولی توی مسجد همیشه خدا برای دخترا خاستگار پیدا میشه چون اونجا ...

😂😂🤦🏻‍♀️ واقعاً؟!

اهل نماز هستم ولی تو خونه

فقط ماه محرم میرم مسجد و هیئت

2810