2777
2789
عنوان

چیکار کنم خاستگار بیاد برام ☹️

348 بازدید | 71 پست

❌اول از همه لطفاً گارد نگیرید❌

20 سالمه! از این بچه های نازپرورده هم نیستم! اتفاقاً خیلی هم رنج کشیدم تو زندگی...! (اینو گفتم که فکر نکنین از سر خوشی و بچگی این تاپیکو زدم)

تقریباً اکثر همکلاسیام و هم سن و سالیام ازدواج کردن...

من حتی یه دونه خاستگار هم ندارم. فک و فامیلا و آشنایان ازم میپرسن خاستگار نداری میگم نه.(حتی بعضیا به بقیه میگن واسه فلانی خاستگار پیدا کنین)خیلی خجالت میکشم. دخترای کوچیکتر از من خاستگار دارن ازدواج کردن ولی من حتی یه رل هم نتونستم بزنم😕 رو یه نفر هم کراش دارم اما اون تو آسمونه و من رو زمین از نظر مالی منظورمه...

دوره آرایشگری و بهورزی رو دارم ادامه میدم دانشگاه هم رفتم و دارم رشته روانشناسی رو میخونم!

اعتماد به نفسم پایین اومده فکر میکنم مردم از نظر مالی منو نگاه می‌کنن و فکر میکنن فقیرم یا شایدم قیافم زشته🥲

خوشحال میشم راهنماییم کنین!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۲۰ سالمه مجردم

چرا این فکر رو میکنی عزیزم

اتفاقا خانم های تحصیل کرده کمتر تو این سن ازدواج کردن 

واقعا الان زوده از جوونیت لذت ببر 

از این به بعد هم کسی ازت پرسید خواستگار داری یا نه یه جوری محترمانه بگو این مسئله شخصیه و منم الان ازدواج اولویتم نیس دوست ندارم کسب واسم خواستگار پیدا کنه

گل من سنی نداری ک منم زیاد خواستگار نداشتم 

بنظرم ب حرف بقیه اهمیت نده درستووو بخون 

و حتما شغل داشته باش مستقل شوو رو ذهنت کار کن سعی کن از آدمایی ک هی میگن چرا ازدواج نمیکنی فاصله بگیری 

فقط رو آینده تمرکز کن یه چندسال زحمت بکشششش بعدد میبینی چ لذتی داره مستقل شدن 

بعد اونایی ک دوست نداشتن میشن خاطرخوات 

اونوقته تویی ک باید انتخابشون کنی

بتظرمممم ما دخترا نباید منتظر باشیم یکی بیاد خوشبختمون کنه خودمونیم ک میتونیم زندگیمونو بسازیم ن هیچکس 

2810