دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیتونم برات تجویز کنم برو دکتر شاید مشکل دیگه ای باشه
ولی من عفونت شدید داشتم دکتر اینارو برام داد
کتو کونازول ۲۰۰
پماد فلوسیزان
پماد کلوتریمازول
شاید باورت نشه درحد مرگ خارش داشتم الان کاملا تموم شده یکماهه دارم مصرف میکنم
لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
من فلوکونازول خوردم ولی برو دکتر نخور قرص رو سر خود یه چیزی میشه اخر این قرصا برا همه نیست
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
الان سفیکسیم و با فنازومکس خوردم احساس میکنم معدم درد گرفت ولی انگار بهتر شد
اگه مشهدی هستین خانم هما آموزگار عالللیه خیلی پیرن ولی با تجربه تو گوگل بزنی میاد
ما هفت جدمون رفته پیشش😂😂
لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟