2777
2789
عنوان

اونقدر بن بستم که درها رو هم دیوار میبینم🎧😔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچی اتفاقاخیلی خوبه که دوتاهمجنس هرزگاهی باهم صحبت داشته باشن دلشون وخالی کنن خالی نشه غم بادمی ...

بخدا ما آقایون هم مثل شما خانما نیاز به دردل داریم 

کاربر آقا هستم. ممنون میشم لایک نکنید 🙏   

شدمنده که اگه مزاحمت ازطرف من دریافت شد من خودم ومحومی کنم

نه چ‌مزاحمتی شماکه همیشه لطف دارین 🙏

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

توکل به خدا کن برو جلو شرمنده دلت نشیبرای منم دعا کن خسته شدم

حتما ایشالله که دختر خوب و باب دلت پیدا میکنی

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

تو این سه سالی که عضو نی نی سایتم خیلی کم اومدم

من چندین ساله که می خوندم ولی عضونبودم اینجاشاهدبی حرمتیابودم که بهم دیگه می شد دلم  می شکست  که بااین که هم ونمی شناسن چه جوری قلب هم ومی شکونن چون من همچین آدمی نیستم الانم جهت مزاح گفتم اون حرفمو چون اسی ومی شناسم تواین چندروزه چندبارباهاش صحبت کردم خواستم یه چیزی بگم ازاون دل مردگی بیادبیرون ولی یه جوری گفتین حرفتون باعصبانیت بود انگاری که حرص یکی دیگه رورومن خالی کردین فقط خواستم یه چی بگم که اسی حالش عوض شه

2810