2777
2789

سلام و درود شبتون بخیر

من قبلا تجربی می‌خوندم بعد خلاصه که یهو فهمیدم که الکی این رشته رو انتخاب کردم کم کم عاشق طراحی لباس و مد و فشن و مدلینگ و اینا شدم.

بعد دیگه تجربی نخوندم دارم طراحی لباس میخونم الان و هدفم اینه بورسیه بگیرم برم پاریس یا آمریکا اونجا طراحی لباس بخونم بعدشم اگررر شد وارد صنعت مدلینگ بشم

به هرکس میگم بنظرش مسخره میاد ولی من وقتی به این فکر میکنم که نمیتونم بهش برسم گریم میگیره

از الان برای لاغری ورزش میکنم فقط قدم یکم مشکله من ۱۷۰ ام

دوست دارم بلند تر شم 

فقط به کسی نگو 

بقیه میگن نمیتونی

ولی تو میتونی فقط به کسی نگو چی تو ذهنته

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
فقط به کسی نگو بقیه میگن نمیتونیولی تو میتونی فقط به کسی نگو چی تو ذهنته

به هیچکس نگفتم ولی خانوادم یکم مسخره میکنن و هنوز باهاشون جدی صحبت نکردم که قراره برم ولی مطمئنم که نمیزارن😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچوقت هدفاتو به کسی نگو، مخصوصا اشناها، انقد مسخره میکنن و انرژی منفی میدن که هم روحیت خراب میشه، هم انگیزتو از دست میدی 

پیش خودت نگهشون دار تا زمانی که بهشون برسی

هیچوقت هدفاتو به کسی نگو، مخصوصا اشناها، انقد مسخره میکنن و انرژی منفی میدن که هم روحیت خراب میشه، ه ...

به فامیلا زیاد نمیگم ولی به صمیمی ازین دوستم و خانوادم که میگم خیلی میخندن و میگن الکی میخونی ما نمیزاریم بری

آخه به اینا نگم که به کی‌بگم؟ پدر و مادرم حداقل ۶۰ درصد توی رسیدن به هدفام دست دارن

به فامیلا زیاد نمیگم ولی به صمیمی ازین دوستم و خانوادم که میگم خیلی میخندن و میگن الکی میخونی ما نمی ...

اگه از لحاظ مالی میگی خانوادت تو رسیدن به هدفت دست دارن سعی کن از الان بری سرکار یا به هر طریقی ازشون پول بگیری و جمع کنی

چون میخوای بورسیه بگیری هم هزینه هات کمتر میشه

من خودمم از الان تو فکر مهاجرتم، یعنی چندسال دیگه:) 

میدونمم که خانوادم میگن نمیزاریم یا اگه بحث پول باشه نمیدن 

ولی بجز جنبه مالیش، از لحاظ قانونی هیچجوره نمیتونن جلوتو بگیرن که بری

سعی کن از الان یه کاری واسه خودت جور کنی

اگه از لحاظ مالی میگی خانوادت تو رسیدن به هدفت دست دارن سعی کن از الان بری سرکار یا به هر طریقی ازشو ...

از لحاظ مالی خیلی اوکین ولی مطمینم نمیدن علاوه بر این خانواده ای مذهبی هم هستن و میگن کشور کفر خوب نیس

بعد چجوری از لحاظ قانونی حق ندارن؟

از لحاظ مالی خیلی اوکین ولی مطمینم نمیدن علاوه بر این خانواده ای مذهبی هم هستن و میگن کشور کفر خوب ن ...

اگه زیر ۱۸سال بخوای بری باید اجازه اونا باشه، ولی بعد از ۱۸سال برای خروج از کشور به اجازه ی هیچ کسی نیاز نداری