2777
2789
عنوان

چرا آرمین دیگه فعالیت نمی کنه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست
الان افسردگی داره پس مثه افسردگی پس از زایمان😂

به قیافه‌ی توی استوریاش که نمیخوره افسردگی داشته باشه از منم سرحال تره والا😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به قیافه‌ی توی استوریاش که نمیخوره افسردگی داشته باشه از منم سرحال تره والا😂

دیگع تا امشب بود سرحالیش 😂

بیچاره رو قورت دادی با چشات 

چشم خورد دیگع آرمین قبل نمیشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زمانی خیلی خفن و خاص بود کلیپ تصویری داشت

آره بابا اون زمان که عالی بود.

دهن دختره رو بسته بود داشت براش با چوب تابوت می ساخت تو موزیک ویدیو زنده زنده گذاشتش اون تو😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تا دو شب خوابم نمی برد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

دیگع تا امشب بود سرحالیش 😂بیچاره رو قورت دادی با چشات چشم خورد دیگع آرمین قبل نمیشع

نه من چشام شور نیست😂😌

عیجان 😂😂❤️

برو دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم رو گوش کن عشق کن😂❤️

چون من باهاش کات کردم دیگ شکست عشقی خورده🙈😂

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
گوش کردم عالیییی با اون ک میگع بدراه نده ب دلت ❤️😂

یکی حاضره همه چیشو بده بهت🥹❤️

چون من باهاش کات کردم دیگ شکست عشقی خورده🙈😂

ای بابا اذیتش نکن دیگه😒

همون بهتر که کات کردی پس برای منه الان😂❤️

ای بابا اذیتش نکن دیگه😒همون بهتر که کات کردی پس برای منه الان😂❤️

اعه کور خوندی میرم طلسم میگیرم بهم نرسید🤫😂😵‍💫

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
اعه کور خوندی میرم طلسم میگیرم بهم نرسید🤫😂😵‍💫

دیگه دیره دل جای دیگه اسیره😂❤️

دیگه دیره دل جای دیگه اسیره😂❤️

مال مفت بیخ ریش صاحابش🥺😭😭😭😭

آره بابا اون زمان که عالی بود.دهن دختره رو بسته بود داشت براش با چوب تابوت می ساخت تو موزیک ویدیو زن ...

😂😂 

اره اون مرده پشت فرمون که دختره پیشش بود صورتش مثه زنها بود من هنگ بودم از قیافه زنونه اون

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲