2777
2789
عنوان

من چکار کنم هم بجه میخوام همم نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
ما شرایطشو از لحاظ مالی داشتیم ومطمئن اینده ی بچهام در رفاه و چیزی به دلشون نمیمونه هرچی که باشه ازی ...

منم از لحاظ مالی مشکلی نداریم،  

ولی میترسم میگم همه چیز ک پول نیست 

الان شرایط نگهداریش ندارم 

ولی از  ی طرف میگم من ک مشکل خاصی ندارم تو زندگیم پس چرا بچه نمیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو از چی میترسی،، من از اینکه حلوی پیشرفت خودم میگیره میترسم

ازاین اقتصاد وآینده بچم میترسم

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
خب ریسک نکن خواهر من 😂😂 مگه باید بلا آسمانی یهو نازل بشه، ایشاله که چیزی نشه ولی رعایت کن

😂😂 

حالا تروخدا بگو چکار کنم یهو باردار نشم، طپش قلب گرفتم از استرس،، 

احتمالش خ کمه با اقدان اول بجه دار شدن اره؟ 

منم از لحاظ مالی مشکلی نداریم، ولی میترسم میگم همه چیز ک پول نیست الان شرایط نگهداریش ندارم ولی از ...

من شاغلم هستم به تازگی با اینکه دوتا بچه ی ۸ماه دارم سالن زدم و نصف روزم بیرونم 

اگه میدونی که کمکی داری و خودت تواناییشو داری به نظرم اوکیه 

ولی خب بازم یکم دیگه صبرکن تا مطمئن شی 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
من شاغلم هستم به تازگی با اینکه دوتا بچه ی ۸ماه دارم سالن زدم و نصف روزم بیرونم اگه میدونی که کمکی د ...

دو قلوووو داری تووو؟ 😍 

منم شاغلم دقیقا سر همین هی میگم الان شرایطش نیست 

کمکی دارم ولی من رو بجه حساسممم دلم میخواد خودم همش پیش بچه ام باشم، از ی طرف قید کارمم نمیتونم بزنم. 

😂😂 حالا تروخدا بگو چکار کنم یهو باردار نشم، طپش قلب گرفتم از استرس،، احتمالش خ کمه با اقدان اول بج ...

والا خواهر من تخصصی در این زمینه ندارم 😂😂😂 نمیدونم اقدام باید چجوری باشه و کی باشه و ...

دو قلوووو داری تووو؟ 😍 منم شاغلم دقیقا سر همین هی میگم الان شرایطش نیست کمکی دارم ولی من رو بجه حسا ...

اره دوقلوان😁یه پسر یه دختر

من شوهرم کارش آزاده میتونه بچهارو نگه داره تو خونه تایه مدتی 

ولی خب من ۲ ماه اول اصلاا سرکار نرفتم بعدشم به زور و استرس رفتم تا عادی شد برام

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
اره دوقلوان😁یه پسر یه دخترمن شوهرم کارش آزاده میتونه بچهارو نگه داره تو خونه تایه مدتی ولی خب من ۲ ...

وااای خدااااا دوقلووو خیلی خوبه ولی خب خیلیییی ام سختههه 

ولی راحت شدی دو جنسا خدا یهو بهت داد

وااای خدااااا دوقلووو خیلی خوبه ولی خب خیلیییی ام سختههه ولی راحت شدی دو جنسا خدا یهو بهت داد

وای اره خیلی سخته مخصوصا الانکه شیطون شدن🥴😂 

تو چرا دیگهپس انگار همه امون مثه همیم

از نگهداری بچه ،نق نق میترسم حسش نیس،در طول روز قبول میکنم موقع اقدام ب همسرم میگه نه هااااااااا،دیگه الان بیچاره وقتی حرفش میشه میگه مطمئن میگم نهههههه،قیافش میره تو هم ...‌

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

2810