2777
2789
عنوان

اینقدر از شوخی بدم میاد

58 بازدید | 12 پست

خیلی ادم جدی هستم اصلا جنبه شوخی ندارم و به نظر من شوخی ادمها بانمک نیست خیلی هم بهم بر میخوره کاش بقیه بدونن نباید با هر کس شوخی کنن کی مثل منع؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد منی

از هرگونه شوخی متنفرم

بشدت خشک و جدی ام

همه میگن اینجوری بده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

2805

کلا اهل خندیدن و اینا نیستی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

وقت گذروندن با آدمایی مثل شما خیلی سخت و طاقت فرسا هستش😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای چقد منیاز هرگونه شوخی متنفرمبشدت خشک و جدی امهمه میگن اینجوری بده

چقدر ادمهایی که شوخی میکنن روی مخ هستن تازه انتظار دارن من ناراحت نشم🥴بابا من حنبه شوخی ندارم

شوخی که الزاما سوژه و مخاطبش شخص خاصی نیست. این رفتار حداقل پنجاه درصدش بیشعوریه نه شوخی. خیلیا رو دیدم بلدم موقعیت طنز بسازن یا حرفای عادی رو بدون توهین تبدیل به جوک و شوخی کنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چقدر ادمهایی که شوخی میکنن روی مخ هستن تازه انتظار دارن من ناراحت نشم🥴بابا من حنبه شوخی ندارم

آره هرهر هم‌ میخندن خودشون

من با کسی ک هم‌جنس و هم سن خودم باشه باز شاید کمی راحت تر برخورد کنم ولی درکل از شوخی کردن مخصوصا شوخی های جنسی متنفرم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.