2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
یا خدا چقدر گرونه حجم کمتر نداره؟

دو مدل داره این حجم کمش هست اونیکی بیشتره

اره واقعا گرونه برای عروس وی ای پی میشه استفاده کرد

شما چون برای خودت میخوای مناسب نیستش یه برند عالی میتونید بگیرید با قیمت مناسب تر .

مثلا دیور و لنکوم و کلارنس هم محشره برای میکاپ عروس هم میشه زد ولی قیمتشون خیلی پایین تره .

یا مثلا نارس بگیر که قیمتش مناسب تره و کاور عالی داره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
عزیزم شما اسکین کر سالن هستین؟کدوم شهر ؟

میکاپ آرتیست بودم الان چند وقته نمیرم .

تهران عزیزم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طریقه استفاده لنکوم چطوریه؟زیرش چی بزنم؟

مثل بقیه کرم پودرا ابرسان و پرایمر بزنید . چیزای اضافه تر مثل چسب کرم پودر و قطره و کالرکورکتور برای عروس استفاده میشه .با براش بزنید خیلی بهتره اول بصورت ضربه ای و بعد دایره بکشید رو پوست .

میشه براش و پرایمر معرفی کنید

پرایمر بنفیت 

براش قطعا مک عالیه . ۱۷۰ خوبه برای کل صورت و ۲۷۰sهم عالیه البته 270s کوچیکه برای کانسیلره ولی برای صورت هم خوب میشه .

اگه قیمت مناسب تر میخواین ست براش ربل تکنیک بگیرید چون مک هر کدومش بالای ۶ تومنه .

پرایمر بنفیت براش قطعا مک عالیه . ۱۷۰ خوبه برای کل صورت و ۲۷۰sهم عالیه البته 270s کوچیکه برای کانسیل ...

مرسی میا جونم ببخشید خیلی وقتت رو گرفتم 

یک سوال دارم اینکه میگن کرم پودر اگر بر پایه آب باشه باید زیر سازش هم مثل خودش بر پایه آب و فری اویل باشه چقدر درسته؟ لانکوم فری اویل هست؟ 

مرسی میا جونم ببخشید خیلی وقتت رو گرفتم یک سوال دارم اینکه میگن کرم پودر اگر بر پایه آب باشه باید زی ...

فدات عزیزم❤️

درسته البته بستگی به نوع پوست و میکاپ هم داره میشه رعایت نکرد برای بعضی پوست ها .

بله اویل فریه عزیزم