2777
2789
عنوان

بهم تهمت ناروا زدن دخترا تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
خانواده نامزدم با اینکه از اول ماجرا خودشون مقصر بودن الان گفتن دختره خرابه😭😭😭

بسپار به خدا. حدیث داریم کسی که تهمت می‌زند نمی میرد مگر آنکه خودش به آن تهمت گرفتار شود. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
ای جانم چی گفتن مگهببین ذات ادما مشخصه همه تورو میشناسن اینطور ک گفتی مشخص هست که حرفشون دروغی بیش ن ...

گفتن خرابه ولی من اصلا تاحالا حتی چت نکردم واییییییییییی خیلی حرفش برام سنگینه 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن خرابه ولی من اصلا تاحالا حتی چت نکردم واییییییییییی خیلی حرفش برام سنگینه 😭😭😭

چ قدر ادمای بدی هستن 

حق داری ناراحت باشی 

گریه کن بذار خالی شی 

ناراحت باش و جریانو بپذیرو باهاش کنار بیا و مطمئن باش کسی که پاکه و پاک بزرگ شده با این دروغه هیچ ابرویی ازش نمیره و همیشه محترم شمرده میشه ✨

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خانواده نامزدم 😭وای اصلا قابل هضم نیس

خب علتش چی بوده عزیزم 

چرا این حرفو زدن؟ دلیل خاصی داشتن؟

نامزدت چی میگه ؟ پشتت هست؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
خب علتش چی بوده عزیزم چرا این حرفو زدن؟ دلیل خاصی داشتن؟نامزدت چی میگه ؟ پشتت هست؟

از روز اول بهم بی محلی و بدی کردن در صورتی ک من خیلی محبت میکردم بعد الان ک کارمون رسید ب جدایی میگ دختر خرابه برای همین جدا میشیم😭😭😔درصورتی ک خودش مقصر بود و بی محلی میکرد ای خدا

از روز اول بهم بی محلی و بدی کردن در صورتی ک من خیلی محبت میکردم بعد الان ک کارمون رسید ب جدایی میگ ...

وااای 🤦‍♀️🤦‍♀️دارن بهونه میارن ک اره دختره بد بوده ک میخوان جدا شن 

پسره رو ما ایرادی نداره😶😶چی بگم والا ای بابا 

به خانوادت بگو جوابشون رو بدن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱