2777
2789
ولی یه چیزی میگم درس خوندن برای دخترا اونقدر مهم نیس تا پسرانه خودم بی سوادم و نه اطرافم ، همه تحصیل ...

آره

من الان خودم معلمم به یه معلم راضیم 

یا حتی شغلای دیگه حتی اگه دیپلممم نداشت

ولی هم سطح خودم باشه

جالبه توقعمم بالا نیست ولی آدمی که باید هم ترازم باشه نیست 

خودم دوس ندارم اینطوری فکر کنماطرافم باعث میشنمن بیبی فیسم ، بهم ۱۸ و ۱۹ میخورهبعد خواستگار که میاد ...

نگران نباش  مطمئنم ازدواج خوبی میکنی 

از خدا بخواه برای خدا کاری ندار

حتی اگر توی شهر کوچیک هم زندگی میکنی بازم هنوز سنن زیاد نیست دوست خودم تو ۲۵ سالگی تو یک شهر خیلی کوچی ازدواج خیلی خوبی کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مجردی همش میخای ازدواج کنی فکرمیکنی به آرامش وآسایش میرسی ازطرفی آدم فکرمیکنه چه ایرادی داره همه ...

عریزم منم متاهلم دقیقا همین مشکل مادر شوهرم را دارم یکسره میاد خونمون همش دخترش هم از من انتظار دارند اونو را ببرم چون پیره دیگه تو خونم آرامش ندارم از دستش

آرهمن الان خودم معلمم به یه معلم راضیم یا حتی شغلای دیگه حتی اگه دیپلممم نداشتولی هم سطح خودم باشهجا ...

🥲🥲🥲 منم همینطور دقیقا

به خدا سطح توقعمون هم خودم هم خانوادم پایینه 

ولی خب ، با این حال کسی درست و حسابی پیدا نمیشه 

انشالله که با یه آقا معلم به زودی ازدواج کنید ، زوج معلم خیلی خوبه🤩🤩

آرهمن الان خودم معلمم به یه معلم راضیم یا حتی شغلای دیگه حتی اگه دیپلممم نداشتولی هم سطح خودم باشهجا ...

عریزم شما معلمی قدر خودتو بدون هنوز سنی هم نداری با هر کسی ازدواج نکن دنبال کیس خوب باش

نگران نباش مطمئنم ازدواج خوبی میکنی از خدا بخواه برای خدا کاری ندارحتی اگر توی شهر کوچیک هم زندگی م ...

انشالله

ممنونم عزیزم🥲🤍

میگم یه مدت بی خیال ازدواج بشم ، یا پیش میاد یا پیش نمیاد 

ببخشید شما تا ۲۵ سالگس مستقل شده بودید؟؟

🥲🥲🥲 منم همینطور دقیقابه خدا سطح توقعمون هم خودم هم خانوادم پایینه ولی خب ، با این حال کسی درست و ...

ممنونم عزیزم هم چنین خودت 

من میگم دیپلممم نداشت مهم نیست

می‌دونی بحث لیاقت هست

فرض کن تو همش یه دختر خونه ایه حرف گوش کنی 

ولی طرف تو کوچه و خیابون و دختر بازی

خانوادمم آره ساده میگیرن 

بعد ساده بگیری میگن چقد مفت داره دختر میده

عریزم شما معلمی قدر خودتو بدون هنوز سنی هم نداری با هر کسی ازدواج نکن دنبال کیس خوب باش

دنبالش که نیستم 

گاهی اوقات چرا هستم

ولی خب دلم میگیره شهر ما اکثراً دختر دبیرستانیا ازدواج میکنن اصلا زن شاغل نمیخان 

اصلا کسیم دیگه معرفی نمیکنه 

خودمم نمیتونم دوست شم 

ممنونم عزیزم هم چنین خودت من میگم دیپلممم نداشت مهم نیستمی‌دونی بحث لیاقت هستفرض کن تو همش یه دختر خ ...

من برمیگشتم به عقب عمرا درس میخوندم

کاش بی سواد بودم لاقل نمیسوختم با این همه توقع پایینی که دارم

ای کاش🥲🥲

دنبالش که نیستم گاهی اوقات چرا هستمولی خب دلم میگیره شهر ما اکثراً دختر دبیرستانیا ازدواج میکنن اصلا ...

شما فعلا برو سر کار تا میتونی وام بردار برای خودت ماشین بگیر خوش بگذرون شوهر چیه آقا بالاسر من خودم دبیرم همسرم هم دبیر ه با آنکه همسرم خوبه ولی دلم برای مجردیم خیلی تنگ میشه

دنبالش که نیستم گاهی اوقات چرا هستمولی خب دلم میگیره شهر ما اکثراً دختر دبیرستانیا ازدواج میکنن اصلا ...

اخ گفتی 

فقط سن پایین و خیلی خوشگل میخوان 

باز شما معلمی ، میگن بهترین شعل برای خانم هاست

منی که درمانم چی بگم 

واقن الان با وجود وضعیت اقتصادی داعون بازم خانوم شاغل نمیخوان

من برمیگشتم به عقب عمرا درس میخوندمکاش بی سواد بودم لاقل نمیسوختم با این همه توقع پایینی که دارمای ک ...

دقیقاً 

احساس میکنم الان که معلم شدم حتی استاد دانشگاهم بشم با موقعی که یه دختر دبیرستانی که هنوز دیپلم ندارع یکیم 

من همیشه فکر میکردم درس و مدرسه مهم تره همیشه فکر میکردم زندگی فقط مدرسه و امتحان و کلا همش رقابت و درسه

الان که میرم دانشگاه میبینم دوستام همه‌ی اینا رو تو خونه ی شوهراشون تجربه کردن 

چقد کمکشون کردن 

چقدم راضین

بعد من از شوهر کردن بدم میومد 

الان فهمیدم میشد هم متاهل بود و هم درس خوند

2810