دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم میخاد من شخصیت خودمو خورد کنم وقتی به زور جواب سلام میده وقتی خداحافظی میکنم خداحافظی نمیکنه من چرا باید خودمو کوچیک کنم واسه چی شوهرم به من میگه چیکار کنم چیکار نکنم هر کی هر جور باشه باهاش همون جوریم
درکت میکنم ، ناراحتی ، شما سلامتو بکن ، میخواد جواب بده ، میخواد نده ، احترام خودتو بزار حداقلش اینه همسرتون میدونه کم کاری از طرف شما نیست دو روز دیگه مادرشون در این باره چیزی گفت خود همسرت جوابشونو میده ، وقتی محل بهت نمیزاره نیازی به خم و راست شدن نیست همسرت هم چیزی گفت چرا نمیری کمک بگو مامان با رفتارهاش و اخمش به من این حس میده که دوست نداره کمکش کنم ، منم میگم ناراحتش نکنم ❤️
تو خلوت هم همینطوره؟مادرشوهر اسکل منم چند وقتی این رفتارای زشتو داشت بعد فهمیدم پیش اونا پشت سرم حرف میزده شغال حرومزاده،اونم پیش کی پیش جاریم اسکل تر و عقب مونده تر از خودش
ول کن دیونن بخدا من بعد دوسال باش آشتی کردم حالا تو خیابون دیدمش ک سلام کنم انگارقهر بود نگام نکرد منم سلام نکردم ب همسرم گفتم دلش میخاد قهر باشه چ بهتر پس دیگ قهر باشیم
فکر میکنه کیه چیه جواب سلام منو به زور میده جواب خداحافظی رو نمیده نه از من زیاد تره نه چیزیه از این به بعد جواب سلام نمیدم نمیخان که منو بکشن آخرش اینه میبره خونه مامانم من قرار نیست واسه مادرش خم راست بشم شخصیت خودمو خورد کنم که اونا خوشحال بشن