2777
2789
عنوان

مادرشوهرم محل نمیده به من

152 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم رفتیم خونه مامان بزرگ شوهرم سلام میدم به زور جواب سلام میده امروز رفتم خونشون بازم سلام میدم به زور جواب سلام میده شوهرم میگه خداحافظی کن باهاشون خداحافظی میکنم جواب نمیدن فکر کردن کین شوهرم همش تعین تکلیف میکنه برام چیکار کنم خداحافظی کنم چیکار کنم وقتی محل نمیدن من چرا باید شخصیت خودمو خورد کنم خودمو کوچیک کنم از این به بعد سلامم نمیدم بهش وقتی محل نمیده به زور جواب سلام میده خم راست بشم براشون شوهرم خوشحال بشه بره یکی دیگه رو بگیره خم راست بشه واسه اونا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه ساختمونیم

عیب نداره‌

سعی کن خیلی نری خونشون 

یا مثلا اگه بیرون خونه دیدیش خیلی محل نده بهش 

تو هم مثل خودشون رفتار کن 

اصلا خودتو کوچیک نکن در برابرشون 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
به كتف چپ

شوهرم میخاد من شخصیت خودمو خورد کنم وقتی به زور جواب سلام میده وقتی خداحافظی میکنم خداحافظی نمیکنه من چرا باید خودمو کوچیک کنم واسه چی شوهرم به من میگه چیکار کنم چیکار نکنم هر کی هر جور باشه باهاش همون جوریم

درکت میکنم ، ناراحتی ، شما سلامتو بکن ، میخواد جواب بده ، میخواد نده ، احترام خودتو بزار حداقلش اینه همسرتون میدونه کم کاری از طرف شما نیست دو روز دیگه مادرشون در این باره چیزی گفت خود همسرت جوابشونو میده ، وقتی محل بهت نمیزاره نیازی به خم و راست شدن نیست همسرت هم چیزی گفت چرا نمیری کمک بگو مامان با رفتارهاش و اخمش به من این حس میده که دوست نداره کمکش کنم ، منم میگم ناراحتش نکنم ❤️

تو خلوت هم همینطوره؟مادرشوهر اسکل منم چند وقتی این رفتارای زشتو داشت بعد فهمیدم پیش اونا پشت سرم حرف میزده شغال حرومزاده،اونم پیش کی پیش جاریم اسکل تر و عقب مونده تر از خودش

تو خلوت هم همینطوره؟مادرشوهر اسکل منم چند وقتی این رفتارای زشتو داشت بعد فهمیدم پیش اونا پشت سرم حرف ...

کلن نباید رو داد محل داد من یه مدت میخام انقد سر سنگین باشم بفهمه الکی اخم‌کردن یعنی چی 

ول کن دیونن بخدا من بعد دوسال باش آشتی کردم حالا تو خیابون دیدمش ک سلام کنم انگارقهر بود نگام نکرد منم سلام نکردم ب همسرم گفتم دلش میخاد قهر باشه چ بهتر پس دیگ قهر باشیم 

متأهل.....اولویت غرورمه....

شوهرم پشتم نیست میبینه ولی واسه من تعین تکلیف میکنه که چیکار کنم

کاری به شوهرت نداشته باش 

اگه هم چیزی گفت جوابش رو بده 

بگو اونا احترامی نمی‌ذارن که بخوان احترام دریافت کنن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
به تخمدانت

فکر میکنه کیه چیه جواب سلام منو به زور میده جواب خداحافظی رو نمیده نه از من زیاد تره نه چیزیه از این به بعد جواب سلام نمیدم نمیخان که منو بکشن آخرش اینه میبره خونه مامانم من قرار نیست واسه مادرش خم راست بشم شخصیت خودمو خورد کنم که اونا خوشحال بشن

2810